Βόμβα: Η Ελένη Μενεγάκη πούλησε τη βίλα της στα Μελίσσια! Ποιος την αγόρασε και πόσο; - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Βόμβα: Η Ελένη Μενεγάκη πούλησε τη βίλα της στα Μελίσσια! Ποιος την αγόρασε και πόσο;

Βόμβα: Η Ελένη Μενεγάκη πούλησε τη βίλα της στα Μελίσσια! Ποιος την αγόρασε και πόσο;

Share This


Μπορεί η εκδίκαση της υπόθεσης για τη βίλα της Ελένης Μενεγάκη στα Μελίσσια να είναι προγραμματισμένη για τα μέσα Ιουνίου, όμως τελικά όλα δείχνουν ότι η παρουσιάστρια και ο πρώην σύζυγός της Γιάννης Λάτσιος, στον οποίο ανήκει κατά 25% το οικόπεδο, δεν πρόκειται να περιμένουν δυο ακόμη μήνες για την επίλυση των διαφορών τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο πλευρές τα βρήκαν ή για την ακρίβεια βρήκαν αυτόν που ήθελαν. Έναν αγοραστή για τη βίλα.


Περίπτωση να “κοβόταν” στη μέση το σπίτι και ο καθένας να έπαιρνε το μερίδιό του δεν υπήρχε, αφού η συμβίωσή τους ήταν αδύνατη, οπότε, το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να προχωρήσει τις διαδικασίες για την πώληση της βίλας. Σε αυτό το πλαίσιο, εδώ και καιρό και κάτω από απόλυτη μυστικότητα, τόσο η Ελένη Μενεγάκη όσο και ο Γιάννης Λάτσιος βρήκαν κοινό σημείο επαφής για το συγκεκριμένο θέμα, προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος αγοραστής. Ήξεραν βέβαια πάρα πολύ καλά ότι λόγω της οικονομικής κατάστασης, δεν θα εισέπρατταν τα χρήματα που θα αντιστοιχούσαν στην πραγματική αξία της βίλας (η αδελφή του Λάτσιου, Αγλαΐα είχε καταθέσει ότι η αξία του ακινήτου είναι 3,5 εκατομμύρια ευρώ), όμως άλλη λύση δεν υπήρχε στον ορίζοντας και αποφάσισαν να ρίξουν νερό στο κρασί τους.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που επικαλείται το περιοδικό Ciao, ο αγοραστής βρέθηκε τελικά, αφού το ζευγάρι όλο αυτόν τον καιρό ήρθε σε επαφή με αρκετούς υποψήφιους. Το ακριβές τίμημα της αγοραπωλησίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, όμως φαίνεται ότι, παρότι είναι αρκετά χαμηλότερο απ’ ό,τι θα ήταν άλλες εποχές, ικανοποιεί το ζευγάρι, με δεδομένη την κατάσταση που επικρατεί. Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, η παρουσιάστρια έχει ήδη πει το “ναι” στον υποψήφιο αγοραστή, ο οποίος λέγεται ότι είναι Έλληνας επιχειρηματίας και η Ελένη Μενεγάκη τον γνωρίζει εδώ και καιρό. Αν και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί νομικά η διαδικασία της αγοραπωλησίας, όμως αυτό φαίνεται ότι είναι απλώς τυπική διαδικασία.
πηγή: Youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages