Πιάστηκε στα πράσα να κλέβει μέσα από το ανοιχτό φέρετρο το δαχτυλίδι νεκρού (Video)Χωρίς καμία ντροπή, ή ηθικό φραγμό, μέσα στο γραφείο κηδειών στέκεται επάνω από το πτώμα, στο ανοιχτό φέρετρο, και του ξαφρίζει το δαχτυλίδι.

Ο νεκρός ονομάζεται Λόης Χιλς και οι συγγενείς του τον είχαν μέσα στο γραφείο κηδειών Sunset funeral Home στο Τέξας, όπου θα γινόταν η νεκρώσιμος δέηση και στη συνέχεια η κηδεία.

Μια γυναίκα στέκεται επάνω από το ανοιχτό φέρετρο και παρατηρεί το πτώμα. Στο χέρι του φοράει ένα χρυσό δαχτυλίδι που συμβόλιζε την αγάπη του για τη σύζυγο του, Γκέιλ η οποία πέθανε πριν από 3 χρόνια και τώρα ο ίδιος ο Λόης ακολουθεί.

Η γυναίκα που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του γραφείου τελετών, δεν είναι κάποια συγγενής αλλά μια άγνωστη η οποία πήγε με το αυτοκίνητο της, μπήκε μέσα και όταν ο νεκρός έμεινε μόνος του πήρα το δαχτυλίδι.

Μάλιστα οι συγγενείς είπαν ότι ήταν τόση η βιασύνη της και τόση η δύναμη που έβαλε που σχεδόν αφαίρεσε και το δέρμα από το δάχτυλο του πτώματος.

Πηγή: www.topontiki.gr

Πιάστηκε στα πράσα να κλέβει μέσα από το ανοιχτό φέρετρο το δαχτυλίδι νεκρού (Video) Πιάστηκε στα πράσα να κλέβει μέσα από το ανοιχτό φέρετρο το δαχτυλίδι νεκρού (Video) Reviewed by pistepseto.net on 8:55:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια