Μέγεθος πέoυς: Πόσο μετράει για τις γυναίκες – Οι επιστήμονες απαντούν! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Μέγεθος πέoυς: Πόσο μετράει για τις γυναίκες – Οι επιστήμονες απαντούν!

Μέγεθος πέoυς: Πόσο μετράει για τις γυναίκες – Οι επιστήμονες απαντούν!

Share This


Την απάντηση στο αιώνιο ερώτημα δίνουν ερευνητές από την Αυστραλία!

Επιστήμονες από το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας, το Πανεπιστήμιο Μονάς και το Πανεπιστήμιο Λα Τρομπ πειραματίστηκαν χρησιμοποιώντας εικόνες που έχουν παραχθεί από υπολογιστή ώστε να εξετάσουν εάν το μέγεθος του πέoυς επηρεάζει το πόσο ελκυστικό θεωρούν οι γυναίκες το αvδρικό σώμα αλλά και ποιος είναι η βαθμός επιρροής του παράγοντα αυτού στο παιχνίδι της Eρωτικής έλξης σε σχέση με το ύψος και το σχήμα του κορμού (αναλογία ώμων-μέσης).

Οι ερευνητές σχεδίασαν 343 τρισδιάστατα μοντέλα του αvδρικού σώματος, τα οποία διέφεραν μεταξύ τους ως προς το σχήμα του κoρμού, το ύψος και το μέγεθος του πέoυς. Στη συνέχεια, ζήτησαν από μια ομάδα 105 γυναικών να αξιολογήσει 53 αντιπροσωπευτικά δείγματα που προβάλλονταν σε πραγματικό μέγεθος επάνω σε ένα τοίχο, με την κάθε γυναίκα να βλέπει ένα μοντέλο τη φορά και να βαθμολογεί πόσο ελκυστικό το βρίσκει, σε κλίμακα από το ένα έως το επτά.

Σύμφωνα με τα ευρήματα που δημοσιεύονται στο περιοδικό της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ (PNAS), το μέγεθος του πέoυς (σε χάλαση) πράγματι επηρεάζει το πόσο θελκτικό θεωρεί το ανδρικό κορμί μια γυναίκα.

Αν και έχει επιβεβαιωθεί στο πλαίσιο παλαιότερων μελετών ότι το κάθε χαρακτηριστικό μεμονωμένα (μέγεθος πέoυς, ύψος, σχήμα κορμού) επηρεάζει την εικόνα που σχηματίζει η γυναίκα για το ανδρικό σώμα, δεν είχε εξεταστεί μέχρι σήμερα ποιο από τα τρία γνωρίσματα καθορίζει σε μεγαλύτερο βαθμό την ερωτική έλξη.

Σύμφωνα με τις απαντήσεις των γυναικών και τις ακόλουθες αναλύσεις των ερευνητών, το μέγεθος του πέoυς καθορίζει την ερωτική έλξη στον ίδιο βαθμό με το ύψος, ωστόσο το σχήμα του κορμού φάνηκε να είναι ο παράγοντας που «προβλέπει» με τη μεγαλύτερη ακρίβεια τις προτιμήσεις των γυναικών.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν επίσης ότι ο «συνδυασμός» των τριών παραμέτρων επηρέασε σημαντικά τις βαθμολογίες των γυναικών. Οι συμμετέχουσες είχαν την τάση να προτιμούν τα πιο «προικισμένα» μοντέλα, ωστόσο οι βαθμολογίες που έδωσαν ήταν υψηλότερες εάν το μεγάλο μέγεθος του πέoυς συνδυαζόταν με μεγαλύτερο ύψος και μεγαλύτερο πλάτος ώμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages