«Αχ ρε Παντέλο, δεν έχω…»: O μικρός αδελφός του Παντελίδη σπάει τη σιωπή του μετά από καιρό και ραγίζει καρδιές - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

«Αχ ρε Παντέλο, δεν έχω…»: O μικρός αδελφός του Παντελίδη σπάει τη σιωπή του μετά από καιρό και ραγίζει καρδιές

«Αχ ρε Παντέλο, δεν έχω…»: O μικρός αδελφός του Παντελίδη σπάει τη σιωπή του μετά από καιρό και ραγίζει καρδιές

Share This

Έσπασε για πρώτη φορά τη σιωπή του. Ο πόνος που νιώθει τον πνίγει και  πλέον δεν αντέχει και
ξεσπά. Δυο μήνες πέρασαν από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, με τον μικρό του αδελφό Νίνο να μην μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει το τι έχει γίνει.
Η απώλεια αυτή τον έχει γονατίσει που για μοναδική παρηγοριά έχει τα τραγούδια του αδελφού του. Κάθε φορά που τραγουδά τις επιτυχίες του αδελφού του τον αισθάνεται κοντά του, με τα μάτια του να πλημμυρίσουν δάκρυα.

Θέλοντας μάλιστα να τον τιμήσει, εκφράζοντας τα συναισθήματά του, μέσα από τον λογαριασμό του έγραψε στο διαδίκτυο μερικά λόγια αγάπης για εκείνον. » Α ρε Παντέλο δυο μήνες πέρασαν και δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί έφυγες τόσο νωρίς και μας άφησες… Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει γίνει… Που να το ξέραμε ότι όλα σου τα τραγούδια θα γίνουν πραγματικότητα… Που να το ξέραμε ότι θα πίνεις από εκεί ψηλά… Αχ ρε Παντέλο», ήταν τα λόγια του Νίνο που έκαναν όλο το διαδίκτυο να δακρύσει. Είναι ξεκάθαρο πως όσος καιρός και αν περάσει ο πόνος της οικογένειάς του δεν πρόκειται να περάσει.
Πηγή: youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages