Εύη Αδάμ: Το μίνι φόρεμα... πρόδωσε το λευκό της εσώρoυχο - Δείτε το ΣEΞΙ ατύχημα του μοντέλουΜία μέρα πριν ανέβει στη σκηνή του Athens Erοtica.

Η Εύη Αδάμ, πρόσφατα στο «ΟΛΑ» είχε δηλώσει πως «με τις ελεύθερες πτώσεις έγινα ''πιλότος'' του κoρμιού μου» και σήμερα μια εικόνα έρχεται να τη διαψεύσει. Το γνωστό και αγαπητό μοντέλο, είχε μια μικρή, άτυχη στιγμή κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του Athens Erοtica 2016.

Όπως βλέπετε, η Εύη συνομιλεί με έναν φίλο της και πίνει αμέριμνα το ποτό της, σκεπτόμενη την αποψινή της συμμετοχή στο Eρωτικό φεστιβάλ, το οποίο και φέτος θα παρουσιάσει. Αυτό όμως που δεν πρόσεξε η Εύη και σίγουρα πρόσεξαν όλοι οι υπόλοιποι, είναι το λευκό της εσώρoυχο, το οποίο διακρίνεται, όχι αμυδρά, κάτω από το μίνι φόρεμα που επέλεξε να φορέσει.


Εύη Αδάμ: Το μίνι φόρεμα... πρόδωσε το λευκό της εσώρoυχο - Δείτε το ΣEΞΙ ατύχημα του μοντέλου Εύη Αδάμ: Το μίνι φόρεμα... πρόδωσε το λευκό της εσώρoυχο - Δείτε το ΣEΞΙ ατύχημα του μοντέλου Reviewed by pistepseto.net on 3:13:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια