Μαγευτικό: Πήρε φθηνά ράφια από το ΙΚΕΑ και τα στερέωσε πίσω από τον καναπέ της! Θα πάθετε πλάκα από το αποτέλεσμα! (PHOTOS) - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Μαγευτικό: Πήρε φθηνά ράφια από το ΙΚΕΑ και τα στερέωσε πίσω από τον καναπέ της! Θα πάθετε πλάκα από το αποτέλεσμα! (PHOTOS)

Μαγευτικό: Πήρε φθηνά ράφια από το ΙΚΕΑ και τα στερέωσε πίσω από τον καναπέ της! Θα πάθετε πλάκα από το αποτέλεσμα! (PHOTOS)

Share This

Κάτι που κάνουν πολλοί πλέον στην διακόσμηση σπιτιού, είναι να απαλλαγούν από το τραπεζάκι του σαλονιού.
Έτσι το δωμάτιο φαίνεται μεγαλύτερο, επίσης παρέχει χώρο για άλλα πράγματα, όπως ένα σκαμπό. Το μόνο μειονέκτημα που προκύπτει είναι που θα ακουμπάτε όλα τα πράγματά.

Ευτυχώς, υπάρχει μια απλή λύση, που μοιράστηκε μία blogger. Αντί για τραπεζάκι, πήρε απλά ράφια τοίχου και τα τοποθέτησε ακριβώς πίσω από τον καναπέ. Με αυτόν τον τρόπο, υπάρχει αρκετός χώρος για να βάλετε τα πράγματά σας, και επιπλέον έχετε ελεύθερο χώρο να κινήστε μπροστά από τον καναπέ.

Βεβαιωθείτε ότι θα κρεμάσετε τα ράφια στο σωστό ύψος, στο ίδιο ύψος με την κορυφή του καναπέ, αλλά ελαφρώς πιο χαμηλά από τα μαξιλάρια του καναπέ. Μόλις τοποθετήσετε τα ράφια, μετακινήστε τον καναπέ στην θέση του, και τοποθετήστε τα πράγματά σας, όπως βιβλία και φωτιστικά.

Δείτε τις φωτογραφίες 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages