Τώρα θα βγάζουμε χρήματα και μέσω Facebook - Η νέα μοναδική καινοτομία - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Τώρα θα βγάζουμε χρήματα και μέσω Facebook - Η νέα μοναδική καινοτομία

Τώρα θα βγάζουμε χρήματα και μέσω Facebook - Η νέα μοναδική καινοτομία

Share This


Ξεκίνησε ως μέσο κοινωνικών επαφών, τώρα το δημοφιλές δίκτυο θέλει να μετατραπεί σε διαφημιστικό πολυεργαλείο!

Οι ειδικοί του Facebook ερευνούν τώρα διεξοδικά τον τρόπο με τον οποίο μεμονωμένοι χρήστες του κοινωνικού δικτύου θα κερδίζουν χρήματα μέσα από τις αναρτήσεις τους.

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αρκετά μεγάλος αριθμός χρηστών είναι πρόθυμος να συλλέγει χρήματα είτε από διαφήμιση προϊόντων, είτε προς κοινωφελείς σκοπούς.

Οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από τον κολοσσό εξετάζουν τις εξής επιλογές για το πώς θα επιτευχθεί αυτό:
1) Tip bar: Ένα σημείο στη σελίδα μας όπου οι άλλοι χρήστες θα μπορούν να μας προσφέρουν χρήματα για ένα συγκεκριμένο στόχο.

2) Branded Content: Το περιεχόμενο των αναρτήσεων που θα κάνουμε θα σχετίζεται με κάποιο brand με το οποίο έχουμε οικονομική συνεργασία.

3) Sponsor marketplace: Ένα σημείο όπου διαφημιστές και χρήστες (πιθανότατα ενδιαφερόμενοι για τις συγκεκριμένες διαφημίσεις) θα συναντιούνται.

4) Donate option: Επιλογή, μέσω της οποίας οι διαδικτυακοί φίλοι μας θα μπορούν να συνεισφέρουν σε ένα ίδρυμα ή κοινωνικό σκοπό που έχουμε επιλέξει.

5) Call to action button: Πλήκτρο στη σελίδα μας, όπου θα δίνεται η επιλογή π.χ. για αγορά εισιτήριων για μια εκδήλωση ή εγγραφή για περισσότερες πληροφορίες.

6) Revenue Sharing: Απόσπαση μέρους των εσόδων από τις διαφημίσεις που αναρτούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages