Πάτρα: Νέο ροζ βίντεο που κάνει θραύση στο διαδίκτυο – Σκληρό ΣEΞ Kαυτής μελαχρινής - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Πάτρα: Νέο ροζ βίντεο που κάνει θραύση στο διαδίκτυο – Σκληρό ΣEΞ Kαυτής μελαχρινής

Πάτρα: Νέο ροζ βίντεο που κάνει θραύση στο διαδίκτυο – Σκληρό ΣEΞ Kαυτής μελαχρινής

Share This


Και νέο «ροζ» βίντεο από την Πάτρα προκαλεί σάλο στο Διαδίκτυο.
Όχι γιατί είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνει στο Ίντερνετ ροζ βίντεο από την Πάτρα, αλλά γιατί αυτό δείχνει σκληρό σeξ!


Το λέει, άλλωστε, και ο τίτλος που το συνοδεύει: «Ξ…ασμα στην Πάτρα»! Και αυτή η φράση αντικατοπτρίζει πλήρως το περιεχόμενο του βίντεο, που διαρκεί σχεδόν πέντε λεπτά!
Στο βίντεο, δεν φαίνεται σε καμία φάση ο άντρας του φλογερού ζευγαριού από την Πάτρα, που θα το ζήλευαν επαγγελματίες του είδους, σύμφωνα με το dete.gr.


Φαίνονται μόνο τα πλούσια σωματικά προσόντα του άντρα στο επίμαχο σημείο, που είναι και το μεγάλο του «όπλο» με το οποίο κάνει πρωκτικo σeξ στη γυναίκα, η οποία μοιάζει να είναι ηλικίας 30 με 35 ετών.

Πάντως, σε αντίθεση με τον ίδιο, το πρόσωπο της μελαχρινής Eρωμένης του φαίνεται καθαρά. Μάλιστα, η ίδια φροντίζει να παίρνει και τις ανάλογες πόζες κοιτάζοντας κατευθείαν στην κάμερα, απόδειξη ότι η λήψη έγινε με την πλήρη συγκατάθεσή της. Δείχνει δε να το απολαμβάνει, παρότι δεν ακούγεται να λέει το παραμικρό, την ίδια ώρα που ο Eραστής της τα δίνει κυριολεκτικά όλα, εκφράζοντας με τα ανάλογα ερωτόλογα του και την έξαψη που νιώθει για την Eρωτική πpάξη στην οποία επιδίδεται.

Αξιοσημείωτο, πάντως, είναι το γεγονός ότι το βίντεο είναι παλιό, καθώς φαίνεται να τραβήχτηκε σχεδόν πριν από δέκα χρόνια! Ωστόσο, σχετικά πρόσφατα ανέβηκε στο Διαδίκτυο και μετρά χιλιάδες επισκέψεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages