Κατέρρευσε η Φαίη Σκορδά: Την τσάκισε ο θάνατος του πεθερού της - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Κατέρρευσε η Φαίη Σκορδά: Την τσάκισε ο θάνατος του πεθερού της

Κατέρρευσε η Φαίη Σκορδά: Την τσάκισε ο θάνατος του πεθερού της

Share This


Μέσα από την εκπομπή το Πρωινό, έγινε γνωστός ο θάνατος του πατέρα του Γιώργου Λιάγκα νωρίς τα ξημερώματα. Ο παρουσιαστής βρίσκεται σε βαρύ πένθος, καθώς είχε μεγαλώσει μόνο με τον πατέρα του, ο οποίος φρόντισε να μην του λείψει τίποτα.

Εκτός του Γιώργου όμως, μεγάλη αδυναμία του είχε και η Φαίη Σκορδά… Ο πεθερός της, όπως είχε πει και η ίδια, την είχε αγκαλιάσει σαν την κόρη που δεν είχε αποκτήσει! Οι σχέσεις τους ήταν πολύ καλές και τον αγαπούσε σαν δεύτερο πατέρα της..

Η ίδια ωστόσο, μέσα από την εκπομπή της είχε εκφράσει την μεγάλη αδυναμία που είχε στο πρόσωπο του και στο δαχτυλίδι που της είχε κάνει δώρο και δεν το είχε βγάλει ποτέ από το χέρι της… «Αυτό το δαχτυλίδι μου το έκανε δώρο ο πεθερός μου. Κοίταξε αυτό έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για μένα. Του Γιώργου το δαχτυλίδι, δεν το φοράω, του πεθερού μου το φοράω. Είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος και έχει μεγάλη σημασία για μένα», είχε πει η Φαίη Σκορδά στον «αέρα» της εκπομπής.

Τώρα η παρουσιάστρια είναι απαρηγόρητη αλλά προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της και να σταθεί σε αυτή την δύσκολη στιγμή στον άντρα της…Δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε από κοντά της τον αγαπημένο της πεθερό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages