ΤΡΑΓΙΚΟ! Τραγουδίστρια πάτησε την κόμπρα και ΠΕΘΑΝΕ πάνω στη σκηνή! Προσοχή! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ) - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

ΤΡΑΓΙΚΟ! Τραγουδίστρια πάτησε την κόμπρα και ΠΕΘΑΝΕ πάνω στη σκηνή! Προσοχή! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΡΑΓΙΚΟ! Τραγουδίστρια πάτησε την κόμπρα και ΠΕΘΑΝΕ πάνω στη σκηνή! Προσοχή! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Share This


Τραγικό τέλος για την τραγουδίστρια της ποπ Irma Bule… Η 29χρονη πέθανε στη σκηνή 45 λεπτά αφότου τη δάγκωσε η κόμπρα που έχει πάντα μαζί στις εμφανίσεις της.Η 29χρονη τραγουδίστρια συνέχισε να τραγουδά για 45 λεπτά αφότου τη δάγκωσε το φίδι μέχρι που τελικά κατέρρευσε και πέθανε στη σκηνή. Η Irma Bule ήταν γνωστή για τις εμφανίσεις της με φίδια στη σκηνή.


Αυτή την Κυριακή όμως βρήκε τον θάνατο από το δάγκωμα της κόμπρα. Αφού είχε ερμηνεύσει το πρώτο της τραγούδι στη συναυλία στην πόλη Karawang, στη γενέτειρά της την Ινδονησία, πάτησε κατά λάθος την κόμπρα. Τη δάγκωσε τότε στο πόδι, με τη σκηνή να έχει απαθανατιστεί σε βίντεο.


“Συνέβη στα μέσα του δεύτερου τραγουδιού όταν η Irma πάτησε το φίδι. Στη συνέχεια τη δάγκωσε στον μηρό”, δήλωσε θαυμαστής της που 

βρισκόταν στη συναυλία στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η τραγουδίστρια συνέχισε την εμφάνισή της και μετά από 45 λεπτά άρχισε να κάνει εμετό. Λίγο αργότερα κατέρρευσε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πέθανε.

ΔΕΙΤΕ το τραγικό βίντεο:
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages