Γέλασε ο κάθε πικραμένος! Ποια κυκλοφόρησε έτσι στις Σπέτσες και προκάλεσε χαμό;Ένα ένα σκάνε τα ενδυματολογικά εγκλήματα στα σοκάκια των νησιών, με άσημες και διάσημες σε ακραίες περιπλανήσεις!
Απτό παράδειγμα… Η χαμηλοκ…α ξανθιά με την διάφαvη ολόσωμη φόρμα στις Σπέτσες.

Που πας κούκλα μου με τέτοια ο@ίσθια; Κρυψ” τα σε καμία παντελόνα φαρδιά, μαύρη κι άραχνη! Ήθελε ροζάκι βλέπετε κι ας μη διαθέτει το σώμα της Barbie. Κι αφού λεφτά για εσώρουχα δεν υπάρχουν είπε να βάλει κάτι… «διακριτικό» και «φίνο» από μέσα.

Γέλασε πολύς κόσμο στο νησί σας λέω… Όχι μόνο με το λευκό μπραζίλ εσώρoυχο που έβγαζε μάτι, αλλά και με το ταμπελάκι που προεξείχε και «φώναζε» από μακριά! Ούτε αυτό δεν πρόλαβε να κρύψει πάνω στη φούρια της για ξενύχτια και ποτά, βλέπετε. Ή στην τελική, γουστάρει να τα βγάζει όλα στη φόρα… «ο ξανθός άγγελος»! Εμπρός λοιπόν στο δρόμο που χάραξε η Κιμ Καρντάσιαν κoρίτσια… Θα προκόψετε!

Ρε τι βλέπουν τα ματάκια μας, Απ” το κακό στο χειρότερο!

Γέλασε ο κάθε πικραμένος! Ποια κυκλοφόρησε έτσι στις Σπέτσες και προκάλεσε χαμό; Γέλασε ο κάθε πικραμένος! Ποια κυκλοφόρησε έτσι στις Σπέτσες και προκάλεσε χαμό; Reviewed by pistepseto.net on 8:22:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια