Νέες βόμβες της οικογένειας Παντελίδη: Κατηγορεί την αστυνομία γιατί...! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Νέες βόμβες της οικογένειας Παντελίδη: Κατηγορεί την αστυνομία γιατί...!

Νέες βόμβες της οικογένειας Παντελίδη: Κατηγορεί την αστυνομία γιατί...!

Share This

Νέες βόμβες στην υπόθεση Παντελίδη ρίχνει η οικογένεια του καλλιτέχνη. Aπό την αρχή, ιδιαιτέρως η μητέρα του Παντελή, υποστήριζε οτι υπήρχαν κενά στο προανακριτικό υλικό της αστυνομίας.
Μάλιστα  είχε πρώτο αποκαλύψει τον κακό χαμό που έγινε στην τροχαία Ελληνικού όταν αποσύρθηκε το αυτοκίνητο από το πάρκινγκ της αστυνομίας.

Ο δικηγόρος τους ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει οτι υπάρχει περίπτωση να δούμε πλημμέλειες στην δικογραφία. Ότι δηλαδή, αξιωματικοί της αστυνομίας δεν έκαναν 100% τη δουλειά τους. Φυσικά, όπως λέει και ο ίδιος, στηρίζεται σε φήμες διότι ακόμη και σήμερα δεν έχει πάρει στα χέρια του το σύνολο της δικογραφίας. Δείτε τι ακριβώς λέει ο Χαράλαμπος Λυκούδης στη Real News…

Ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη επισημαίνει ότι η έρευνα της Τροχαίας υπήρξε πλημμελής: «Θέλω να πιστεύω ότι οι διάφορες φήμες για έλλειωη βασικών προανακριτικών πράξεων στη συγκεκριμένη υπόθεση θα καταστούν αβάσιμες. Όταν λάβουμε αντίγραφα αυτής, τότε θα τοποθετηθούμε για τυχόν πλημμέλειες που υπάρχουν». Με αυτόν τον τρόπο υπογραμμίζει τις πληροφορίες που θέλουν τους αξιωματικούς της Αστυνομίας να μην έχουν προχωρήσει στη λήψη αποτυπωμάτων από την καμπίνα του τζιπ, αλλά και να μην έχουν υποβάλλει τις δυο κοπέλες σε αλκοτέστ. «Οι ειδικοί επιστήμονες που έχουν αναλάβει τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας διερευνούν επισταμένως τα ευρήματα για να ολοκληρώσουν τα πορίσματά τους κατά τρόπο επιστημονικό και αδιαμφισβήτητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages