Συγκλονίζει η σύζυγος του Κώστα Βουτσά: “Ίσως τρομάξουν αν πω πόσες αποτυχημένες εξωσωματικές έχω κάνει” - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Συγκλονίζει η σύζυγος του Κώστα Βουτσά: “Ίσως τρομάξουν αν πω πόσες αποτυχημένες εξωσωματικές έχω κάνει”

Συγκλονίζει η σύζυγος του Κώστα Βουτσά: “Ίσως τρομάξουν αν πω πόσες αποτυχημένες εξωσωματικές έχω κάνει”

Share This


Μπορεί η Αλίκη Κατσαβού να άργησε να γίνει ζευγάρι με τον Κώστα Βουτσά, μετά από μια μακρά
περίοδο φλερτ, όταν όμως ξεκίνησε η ερωτική τους σχέση συγκατοίκησαν αμέσως. “Έξι μήνες μετά αρχίσαμε τις προσπάθειες για να κάνουμε παιδί.
Ο Κώστας κατάλαβε ότι ήθελα παιδί. Εγώ δίσταζα να εξωτερικεύσω την επιθυμία μου, γιατί δεν ήξερα πώς θα εξελισσόταν η σχέση μας”, ομολογεί σε συνέντευξή της στο People Έχει πει πως είχαν κάνει και στο παρελθόν προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης. Ήταν πολλές αυτές οι προσπάθειες που δεν στέφθηκαν με επιτυχία;

“Πολλές, μέχρι να καταλήξω σε αυτόν το γιατρό. Ίσως κάποιες γυναίκες τρομάξουν αν πω το νούμερο. Με το γιατρό μου σήμερα, κάναμε δύο. Έχω να πω σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να εμπιστευτούν το γιατρό τους και να έχουν υπομονή. Απογοητεύτηκα, έκλαψα, αλλά έσφιξα τα δόντια γιατί το ήθελα πολύ.Ήθελα να εξαντλήσω όλες τις πιθανότητες που μου έδινε η επιστήμη, γιατί με τα προβλήματα που είχα μόνο η επιστήμη μπορούσε να βοηθήσει. Μόλις έμαθα πως περιμένω ένα υγιές μωρό, ήμουν τρομερά χαρούμενη. Από την άλλη, ζούσα μια καινούρια αγωνία: Να πάνε όλα καλά, να είναι καλά το έμβρυο”.Ο ερχομός του μωρού που θα πάρει το όνομα Φοίβος δεν την αγχώνει. “Αφού έφτασα ως εδώ, όλα τα άλλα είναι παιχνιδάκι. Ξέρω πως το πρώτο εξάμηνο θα είναι δύσκολα, θα κουραστώ, θα είμαι άυπνη, όπως όλες οι μαμάδες”. Τέλος, για το γάμο της με τον Κώστα Βουτσά στο δημαρχείο και την αγάπη του κόσμου, ανέφερε: “Ήταν ευχάριστο ξάφνιασμα. Είχε κλείσει η Αθηνάς! Δεν το περιμέναμε! Μετά την τελετή δεν μπορούσε να μετακινήσει το αμάξι ο φίλος μας ο Νίκος Μανάκης, που θα μας έπαιρνε από το δημαρχείο. Είχαμε 150 καλεσμένους, αλλά απέξω είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες! Ήταν ωραίο όλο αυτό. Αφέθηκα, δεν σκεφτόμουν τίποτα άλλο”..
Πηγή: tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages