"Είναι χυδαίοι και ανήθικοι" - Η οργή της μάνας του Παντελίδη! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

"Είναι χυδαίοι και ανήθικοι" - Η οργή της μάνας του Παντελίδη!

"Είναι χυδαίοι και ανήθικοι" - Η οργή της μάνας του Παντελίδη!

Share This


Η χαροκαμένη μάνα δεν μπορεί να συνέλθει από τον πρόωρο χαμό του γιου της!

Το "καμάρη" της, όπως συνηθίζει να το λέει στην γειτονιά της Νέας Ιωνίας, που τα "έκανε όλα μόνος του και δεν χαρίστηκε τίποτα". Πέρασαν 54 μέρες από την στιγμή που η Αθηνά Παντελίδη είπε το τελευταίο αντίο στον γιό της, νεκροφιλώντας τον ντυμένο γαμπρό στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης.

Όχι μόνο δεν μπορεί να συνέλθει, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Λοιπόν, είναι σε ακόμα χειρότερη κατάσταση σε σχέση με όλα όσα συνεχίζουν να ακούγονται για τη ζωή του παιδιού της, αλλά και το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ. Αυτό όμως που την εξοργίζει, την εξαγριώνει στην κυριολεξία, είναι η πρόθεση κάποιων να χρεώσουν στην οικογένεια Παντελίδη, που είναι βυθισμένη στο πένθος, κινήσεις τακτικής όσον αφορά το θέμα των επικείμενων αποζημιώσεων για το τροχαίο ατύχημα που έκοψε ξαφνικά το νήμα της ζωής του Παντελή στέλνοντας τον στην γειτονιά των αγγέλων!

Μόνο τυχαία δεν ήταν η προ ημερών παρέμβαση του δικηγόρου της οικογένειας, Χαράλαμπου Λυκούδη για όσους τους χρεώνουν υστερόβουλα κίνητρα όσον αφορά τις αποζημιώσεις. “Αυτές οι διαδόσεις δεν αποτελούν απλώς μια μορφή κατά της οικογένειας, αλλά στοχεύουν στον ηθικό θάνατό της, κάτι που δεν θα το επιτρέψω. Είναι κακόβουλη, χυδαία και ανήθικη η προσπάθεια να εμφανίσουν ότι η οικογένεια έχει ταπεινά κίνητρα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο έκγριτος δικηγόρος, προσθέτοντας με νόημα: “Μοναδικός στόχος της οικογένειας Παντελίδη είναι η ανεύρεση της ουσιαστικής αλήθειας, οποία και αν είναι αυτή. Συνεπώς, η αγωνία μας είναι να αποκαλυφθεί η αλήθεια και όχι να αποφύγουμε την πληρωμή μερικών χιλιάδων ευρώ. Η οικογένεια είναι αξιοπρεπής, ηθική και περήφανη. Δεν θα επιστρέψω ούτε αμυχή στην ηθική της”.

Αυτό ακριβώς ζητά και η Αθηνά Παντελίδη για να ησυχάσει η ψυχή του παιδιού της, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε όσους φίλους του τραγουδιστή συνεχίζουν ακόμα να επισκέπτονται το πατρικό της Νέας Ιωνίας για να συμπαρασταθούν στους γονείς και τα αδέλφια του. Η μητέρα του Παντελή πιστεύει πως στο τέλος θα υπάρξει δικαίωση και θα λάμψει η αλήθεια.

Έτσι το μόνο που θέλει από εδώ και πέρα είναι να γαληνέψει η ψυχή του και βέβαια να ηρεμήσει και η ίδια παίρνοντας απαντήσεις στα ερωτήματα που τη βασανίζουν από το μοιραίο εκείνο ξημέρωμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages