Απόπεπειρα αυτοκτονίας από την Άντζελα Δημητρίου - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Απόπεπειρα αυτοκτονίας από την Άντζελα Δημητρίου

Απόπεπειρα αυτοκτονίας από την Άντζελα Δημητρίου

Share This


H Άντζελα Δημητρίου είναι το viral πρόσωπο των ημερών! Μετά τη διαφήμιση που έγινε το talk of the town, η λαίδη του ελληνικού τραγουδιού αποκαλύπτεται και φωτογραφίζεται με σέξι διάθεση στα 61 χρόνια….

“Ούτε η οικογένεια μου ξέρει ότι πήγα να αυτοκτονήσω. Το εξομολογούμαι για πρώτη φορά”, είπε η Άντζελα Δημητρίου και προκάλεσε πανικό. Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν έχασε τον αδελφό της, τα “χτυπήματα” που έχει δεχτεί αλλά και όσους της επιτίθενται.

Μεγάλη συζήτηση έγινε για το «χτύπα σαν άντρας»…

Βγήκαν και είπαν ότι με αυτή την ατάκα της διαφήμισης βγάζω σαδισμό. Είμαστε με τα καλά μας; Είπαν ακόμη ότι περνάω μηνύματα υπέρ της κακοποίησης των γυναικών. Αν είναι δυνατόν, δεν με έχει κακοποιήσει ποτέ άντρας και μόνο σεξιστική δεν ήταν αυτή η ατάκα. Καθαρό χιούμορ ήταν. Μίλησαν επίσης για προσβολή των θείων, επειδή στη διαφήμιση κρατώ μια λαμπάδα. Μέχρι και τα καράτια του δαχτυλιδιού που φορώ με τα αρχικά μου μέτρησαν και δήλωσαν ότι είμαι σατανίστρια. Έλεος πια, ρε παιδιά. Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα.

Έχει συμβεί κάποιο θαύμα στη ζωή σας;

Πιστεύω βαθιά στην Παναγία και στον Χριστό. Με έχουν σώσει πάρα πολλές φορές και θα συνιστούσα σε πολύ κόσμο –ιδιαίτερα στους νέους– να πηγαίνουν να μιλούν σε έναν πνευματικό. Όταν σκοτώθηκε ο αδερφός μου σε τροχαίο και τρεις μήνες μετά πέθανε ο πατέρας μου, έπαθα μεγάλο ψυχολογικό πρόβλημα. Άρχισα να πιστεύω ότι δεν υπάρχει Θεός. Και τότε εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου η Παναγία. Μου εμφανίστηκε σαν μια μαυροντυμένη γυναίκα με μαντίλι στο κεφάλι και μου μίλησε.

Και τι σας είπε;

Ήμουν μέσα στο αμάξι μου και πήγαινα να αυτοκτονήσω. Δεν μπορούσα να αντέξω την απώλεια του αδερφού μου – ένας άνθρωπος μόλις 57 ετών να φεύγει ξαφνικά από τροχαίο. Εκείνη την ώρα, λοιπόν, εμφανίζεται μπροστά μου η Παναγιά και μου λέει «δεν έχεις δικαίωμα να αφαιρέσεις τη ζωή σου, γύρνα στο σπίτι σου. Σε περιμένει η οικογένειά σου», είπε χαρακτηριστικά στο down town.

Τέλος, για το αν την αγχώνει ο χρόνος και το ότι μεγαλώνει, η Άντζελα εξομολογήθηκε: “Ούτε πρόκειται να μεγαλώσω ποτέ ούτε με αγχώνει ο χρόνος. Είμαι 61 χρόνων και νιώθω βαριά 25” και συμπλήρωσε: “Έχω κάνει τα πάντα από πλαστικές. Έχουν βγει τώρα τα νήματα, μια χαρά”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages