Παντελής Παντελίδης: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία από τις τοξικολογικές εξετάσεις - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Παντελής Παντελίδης: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία από τις τοξικολογικές εξετάσεις

Παντελής Παντελίδης: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία από τις τοξικολογικές εξετάσεις

Share This


Στα όρια λιποθυμίας από το αλκοόλ ο αδικοχαμένος τραγουδιστής – «Αδύνατον να οδηγούσε τόσο μεθυσμένος», λέει η οικογένειά του!

Τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από τις τοξικολογικές εξετάσεις του αδικοχαμένου τραγουδιστή κυριολεκτικά σοκάρουν.

Όπως αναφέρει το «Βήμα», σύμφωνα με την τελική καταμέτρηση το ποσοστό του αλκοόλ που ανιχνεύτηκε στο αίμα του 32χρονου τραγουδιστή, προσδιορίζεται στον απίστευτο αριθμό του 2,72m ανά λίτρο.

Δυστυχώς αυτός ο αριθμός είναι από τους μεγαλύτερους αριθμούς χρήσης αλκοόλ που έχουν καταγραφεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Το ποσοστό αυτό που βρέθηκε στο αίμα του Παντελή Παντελίδη, οδηγεί σχεδόν σε αναισθησία το χρήστη, ενώ σύμφωνα με τους ειδικούς όταν το όριο αγγίζει τα 3mg ανά λίτρο, τότε ο χρήστης αγγίζει το... θάνατο, καθώς αυτή η τόσο μεγάλη ποσότητα αλκοόλ προκαλεί πλήρη αδρανοποίηση του αναπνευστικού συστήματος.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη θα πρέπει να αναθεωρήσει τον ισχυρισμό της, ότι ο 32χρονος τραγουδιστής δεν γίνεται να οδηγούσε σε κατάσταση μέθης.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι το επιτρεπτό όριο μέθης, προσδιορίζεται στα 0,50mg ανά λίτρο και από 0,70 έως 1,20mg αλκοόλ παρατηρείται σύγχυση μνήμης, ζαλάδα και απώλεια προσανατολισμού. Δυστυχώς όμως ο Παντελής Παντελίδης είχε καταναλώσει τη διπλάσια ποσότητα...          
Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages