Πώς ήταν τα εφηβικά δωμάτια τη δεκαετία του ’90 (photos) - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Πώς ήταν τα εφηβικά δωμάτια τη δεκαετία του ’90 (photos)

Πώς ήταν τα εφηβικά δωμάτια τη δεκαετία του ’90 (photos)

Share This

Εντάξει, οι 35+ θα ξετρελαθούν με τις παρακάτω φωτογραφίες καθώς αναμφίβολα θα νοσταλγήσουν τα ανέμελα χρόνια της δεκαετίας του ’90, αλλά και θα δουν σε αυτές τους εαυτούς τους.


«Τα δωμάτιά μας, λένε ιστορίες για εμάς. Μετατρέπονται σε αποθήκες αναμνήσεων, επιθυμιών…», λέει η αμερικανίδα φωτογράφος Adrienne Salinger...
Η σειρά της Salinger με εφηβικά δωμάτια από την αλησμόνητη αυτή δεκαετία, ρίχνει μια ματιά στο παρελθόν. «Με συνέπαιρνε το γεγονός ότι έμπαινα σε δωμάτια αγνώστων, ρωτώντας τους για τις ζωές τους και ακούγοντας τις ιστορίες τους», λέει η ίδια.

«Επέλεξα να φωτογραφίσω εφηβικά δωμάτια, γιατί οι έφηβοι βρίσκονται στο μεταίχμιο ριζικών αλλαγών. Δεν θα αργήσουν να φύγουν από το πατρικό σπίτι, και μέσα σε αυτά τα δωμάτια έχουν όλα τους τα υπάρχοντα», λέει η φωτογράφος μιλώντας στο itsnicethat.

Η ίδια, γνώρισε τους εφήβους, σε εμπορικά κέντρα, σε εστιατόρια και μέσω φίλων. «Τους έλεγα να μην καθαρίσουν τα δωμάτιά τους, να μην ετοιμάσουν τίποτα και με κανένα τρόπο, δεν επιτρέπονταν οι γονείς», σημειώνει η ίδια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages