508 χρόνια φυλακή σε δάσκαλο που κακοποίησε σ$ξουαλικά 10 μαθητές του! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

508 χρόνια φυλακή σε δάσκαλο που κακοποίησε σ$ξουαλικά 10 μαθητές του!

508 χρόνια φυλακή σε δάσκαλο που κακοποίησε σ$ξουαλικά 10 μαθητές του!

Share This


54χρονος δάσκαλος δέχτηκε χθες ποινή κάθειρξης 508 ετών και τριών μηνών καθώς κρίθηκε ένοχος για την «σeξουαλική κακοποίηση» 10 παιδιών που φιλοξενούνταν σε ξενώνες ενός θρησκευτικού ιδρύματος στην πόλη Καραμάν.

Σύμφωνα με το δικαστήριο, ο Μουχάρεμ Μπουγιουκτούρκ το διάστημα μεταξύ 2012 και 2015 κακοποίησε σeξουαλικά 10 αγόρια ηλικίας 12 έως και 14 ετών, στα οποία παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 54χρονος έδειχνε επιπλέον φωτογραφίες ποpνογραφικού περιεχομένου στα θύματά του, ο ίδιος ωστόσο αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες σε βάρος του ενώπιον του δικαστηρίου του Καραμάν (νότια Τουρκία).

Ο εισαγγελέας ζήτησε από την πλευρά του να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης σχεδόν 600 ετών κατά τη διάρκεια της δίκης που ξεκίνησε χθες το πρωί κεκλεισμένων των θυρών κι ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα.

Ο Μπουγιουκτούρκ συνελήφθη την 13η Μαρτίου μετά την κατάθεση μηνύσεων από τις οικογένειες των παιδιών που κακοποιήθηκαν.

Η υπόθεση αυτή προκάλεσε την οργή και κατακραυγή της τουρκικής κοινής γνώμης, ενώ οι υποστηρικτές του κοσμικού κράτους δεν δίστασαν να κατηγορήσουν την κυβέρνηση ότι σπεύδει να υποστηρίξει τα θρησκευτικά ιδρύματα.

Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης κατηγόρησε την υπουργό Οικογένειας και Κοινωνικής Πολιτικής, Σεμά Ραμαζάνογλου, ότι υπερασπίστηκε το θρησκευτικό ίδρυμα στο οποίο εργαζόταν ο κατηγορούμενος κι ότι «σκύβει μπροστά από ορισμένα πρόσωπα» για να τα προστατεύσει.
Θεωρώντας ότι η δήλωση αυτή έχει σeξουαλικά υπονοούμενα, ο επικεφαλής του τουρκικού Κράτους απάντησε αμέσως.

«Ο διεστραμμέvος που διέπραξε αυτές (τις σeξουαλικές κακοποιήσεις) βρίσκεται στην φυλακή.

Τώρα, τι θα κάνουμε με τους διεστραμμέvους πολιτικούς;» αντεπιτέθηκε ο Τούρκος πρόεδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages