Μίνι καύσωνας αύριο - Σε ποιες περιοχές η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου; - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Μίνι καύσωνας αύριο - Σε ποιες περιοχές η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου;

Μίνι καύσωνας αύριο - Σε ποιες περιοχές η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου;

Share This

Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία αύριο, με τους ανέμους αν και ασθενείς να ευνοούν την μεταφορά σκόνης, ενώ κατά τόπου μπορεί να σημειωθούν και αραιές νεφώσεις.

Όσον αφορά τη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου αν και μετά το μεσημέρι πιθανότατα να εκδηλωθούν αραιές νεφώσεις.

Ακόμη πιο καλοκαιρινό σε σχέση με σήμερα θα είναι το σκηνικό στην Αττική με την θερμοκρασία να σημειώνει περαιτέρω άνοδο, σκαρφαλώνοντας μέχρι τους 31 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην υπόλοιπη Ελλάδα

Μακεδονία, Θράκη Αραιές νεφώσεις κυρίως μετά το μεσημέρι. Άνεμοι: ασθενείς. Θερμοκρασία: από 07 έως 30 βαθμούς Κέλσιου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στέρεα, Δυτική Πελοπόννησος Αραιές νεφώσεις κυρίως μετά το μεσημέρι. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 29 βαθμούς Κέλσιου. Στην ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στέρεα, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος Γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις από τις μεσημβρινές ώρες. Άνεμοι: ασθενείς. Θερμοκρασία: από 10 έως 30 και κατά τόπους 31 βαθμούς Κέλσιου.

Κυκλάδες, Κρήτη Γενικά αίθριος. Άνεμοι: ασθενείς τοπικά μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 28 βαθμούς Κέλσιου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα Αίθριος. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 28 βαθμούς Κέλσιου. Στα βόρεια η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages