Το 1997 γέννησε τα πρώτα επτάδυμα στον κόσμο: Δείτε πως είναι σήμερα στα 18 τους χρόνια! [pics] - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Το 1997 γέννησε τα πρώτα επτάδυμα στον κόσμο: Δείτε πως είναι σήμερα στα 18 τους χρόνια! [pics]

Το 1997 γέννησε τα πρώτα επτάδυμα στον κόσμο: Δείτε πως είναι σήμερα στα 18 τους χρόνια! [pics]

Share This

To 1997, η ζωή της οικογένειας McCaughey, άλλαξε πολύ. Η Bobbie, έφερε στον κόσμο επτά παιδιά, τέσσερα αγόρια και τρία κoρίτσια.

Καθώς ήταν η πρώτη επιτυχής γέννα επτάδυμων, το νέο φυσικά έγινε είδηση παγκοσμίως. Η μαμά, λάτρης της σειράς “Seventh Heaven”, ονόμασε τα παιδιά  Kenny, Kelsey, Natalie, Brandon, Alexis, Nathan και Joel.

Κι όποιος έχει παιδιά, μπορεί να καταλάβει τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι γονείς φέρνοντας στον κόσμο επτά παιδιά!!

Όμως με πολλή αγάπη και πίστη, αλλά και περίσσια υπομονή, κατάφεραν να τα μεγαλώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σήμερα, γιορτάζουν τα 18α γενέθλιά τους!

Έχοντας μεγαλώσει μέσα σε μια οικογένεια που οι συνθήκες δεν ήταν εύκολες, το κάθε παιδί ωρίμασε διαφορετικά, αλλά με κοινό άξονα την αγάπη και το σεβασμό για την οικογένειά τους. Έγιναν 7 υπέροχα πλάσματα, το καθένα από τα οποία σήμερα, ξέρει ακριβώς τι θέλει να κάνει στην ζωή του.Έχοντας ήδη ένα παιδί, αλλά αντιμετωπίζοντας δυσκολίες στην απόκτηση δεύτερου, το 1996, το ζευγάρι επισκέφτηκε ένα ειδικό κέντρο γονιμότητας. Λίγο καιρό μετά, ενημερώθηκαν πως η Bobbie ήταν έγκυος, όμως είχαν γονιμοποιηθεί και τα 7 ωάρια, με αποτέλεσμα να περιμένει επτάδημα. Οι γιατροί της συνέστησαν να προχωρήσει σε διακοπή της κύησης για κάποια από αυτά ώστε να μειωθεί ο αριθμός των εμβρύων όμως το ζευγάρι αρνήθηκε! Παρά την επιμονή των γιατρών, η θρησκευτική πίστη του ζευγαριού, υπερίσχυσε.Τα μωρά φυσικά γεννήθηκαν με πολύ χαμηλό βάρος, το μικρότερο ήταν 1.113 γραμμάρια και το μεγαλύτερο 1.500 γραμμάρια. Οι γιατροί τους προσέφεραν την καλύτερη δυνατή ιατρική μέριμνα, με αποτέλεσμα να επιβιώσουν όλα και να μεγαλώσουν υγιή και δυνατά.

Aκόμα και τα δυο από τα μωρά που γεννήθηκαν με εγκεφαλική παράλυση, επειδή εγχειρίστηκαν άμεσα, σήμερα χαίρουν άκρας υγείας.Πολλοί από την γειτονιά και το κοινωνικό περιβάλλον της οικογένειας, αναγνώρισαν τις δύσκολες συνθήκες και τις αντιξοότητες που είχαν να αντιμετωπίσουν και τους αγκάλιασαν με αγάπη, προσφέροντάς τους ότι ήταν δυνατό, ενώ πολλά σωματεία τους βοήθησαν επίσης.

Η οικογένεια μετακόμισε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι και τα παιδιά είχαν την δυνατότητα της δωρεάν σίτισης στο σχολείο και των δωρεάν διακοπών το καλοκαίρι.

Ο πατέρας τους, δεν σταμάτησε λεπτό να εργάζεται σκληρά και τους έμαθε από μικρά πως θα πρέπει να αγωνίζονται για να αποκτήσουν στην ζωή τους ότι επιθυμούν.Η Mikayla, είναι η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας κι αν και ήταν μόλις δυο ετών όταν γεννήθηκαν τα αδέρφια της, βοηθούσε κι εκείνη όσο μπορούσε στην φροντίδα και το μεγάλωμά τους.Τα παιδιά έμαθαν να είναι δεμένα μεταξύ τους και ωρίμασαν πιθανότατα περισσότερο από άλλα παιδιά της ηλικίας τους. Είναι κατασταλαγμένα ως προς την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, καθώς έχουν επιλέξει τα επαγγέλματα που θέλουν να ακολουθήσουν.
Στρατιωτικός, δάσκαλος, νηπιαγωγός, προγραμματιστής, τραγουδιστές, αρχιτέκτονας.. Σίγουρα η οικογένεια θα μπορεί να έχει εκπροσώπους της σε πολλούς επαγγελματικούς κλάδους!!Μεγάλωσαν όχι απλά σαν αδέρφια, αλλά δέθηκαν μεταξύ τους αναπτύσσοντας ισχυρούς δεσμούς που είναι άρρηκτοι στο μέλλον.Η Bobbie, σκέφτεται από τώρα την στιγμή που και τα 7 παιδιά της θα φύγουν συγχρόνως για τις σπουδές τους και η αλλαγή στο σπίτι θα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages