Αυτοί είναι οι 18 διάσημοι Ελληνες και ξένοι που υιοθέτησαν παιδιά! (photos) - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Αυτοί είναι οι 18 διάσημοι Ελληνες και ξένοι που υιοθέτησαν παιδιά! (photos)

Αυτοί είναι οι 18 διάσημοι Ελληνες και ξένοι που υιοθέτησαν παιδιά! (photos)

Share This


Το να υιοθετήσει κάποιος ένα παιδί δεν είναι μια απλή υπόθεση. Απαιτεί γενναιοψυχία και ανεξάντλητα αποθέματα αγάπης.
Απαιτεί πλήρη και εκτός ορίων αφοσίωση σε μία μικρή παιδική ψυχή που από τη μία στιγμή στην άλλη γίνεται το δικό σου παιδί.

Γιατί μητέρα ή πατέρα δεν σε κάνει μία... γέννα, σε κάνει μία ακατανίκητη επιθυμία να προσφέρεις ανιδιοτελή αγάπη σ΄ένα παιδί, ακόμη και αν δεν έχετε τον ίδιο γενετικό κώδικα.

Ευτυχώς δεν είναι λίγοι οι διάσημοι Έλληνες και ξένοι που πήραν την απόφαση να υιοθετήσουν ένα - ή και περισσότερα σε κάποιες περιπτώσεις παιδιά. Μάλιστα, κάποιοι θέλησαν να αξιοποιήσουν την δυνατότητα της υιοθεσίας αν και είχαν ήδη κάνει τα δικά τους βιολογικά παιδιά.

Πρόσφατα ακούσαμε τη συγκινητική κατάθεση ψυχής της Νία Βαρντάλος στην Ελένη Μενεγάκη και το Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, όπου με δάκρυα στα μάτια μίλησε για την κόρη της, το κοριτσάκι που υιοθέτησε και που δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς αυτή.

Δυστυχώς στην Ελλάδα, οι διαδικασίες υιοθεσίας δεν είναι τόσο απλές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα όσα εξομολογήθηκαν σε συνέντευξή τους ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου που σταμάτησαν πλέον να ελπίζουν.

Εμείς σας παρουσιάζουμε τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις υιοθεσίας από Ελληνες και ξένους διασήμους.

<p>Είναι χρόνια ζευγάρι στη ζωή και συχνά πυκνά οι δρόμοι τους διασταυρώνονται και στο θέατρο. Πιο αγαπημένοι από ποτέ προσπαθούν να αποκτήσουν ένα παιδί μέσω της διαδικασίας της υιοθεσίας. Ο λόγος γι
Είναι χρόνια ζευγάρι στη ζωή και συχνά πυκνά οι δρόμοι τους διασταυρώνονται και στο θέατρο. Πιο αγαπημένοι από ποτέ προσπαθούν να αποκτήσουν ένα παιδί μέσω της διαδικασίας της υιοθεσίας. Ο λόγος για τον Αιμίλιο Χειλάκη και την Αθηνά Μαξίμου που μίλησαν για τους λόγους που τους οδήγησαν να παγώσουν την διαδικασία....
Τη δυσκολία της να αποκτήσει το δικό της βιολογικό παιδί, ήταν ένα μυστικό που το κρατούσε για πολλά χρόνια μέσα της η Νία Βαρντάλος. Η διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, μετά από 22 χρόνια ευτυχισ
Τη δυσκολία της να αποκτήσει το δικό της βιολογικό παιδί, ήταν ένα μυστικό που το κρατούσε για πολλά χρόνια μέσα της η Νία Βαρντάλος. Η διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, μετά από 22 χρόνια ευτυχισμένου γάμου με τον σύζυγό της Ίαν Γκομέζ, αποφάσισαν γίνουν γονείς ενός τρίχρονου κοριτσιού με τη διαδικασία της υιοθεσίας.
<p>Η Χαρούλα Αλεξίου έχει μιλήσει σε συνεντέυξεις της για την υιοθεσία του γιού της, Μάνου: «Είχα έναν και μοναδικό φόβο όταν υιοθέτησα το παιδί μου, εάν θα είμαι ικανή να το αγαπήσω. Αν θα είμα
Η Χαρούλα Αλεξίου έχει μιλήσει σε συνεντέυξεις της για την υιοθεσία του γιού της, Μάνου: «Είχα έναν και μοναδικό φόβο όταν υιοθέτησα το παιδί μου, εάν θα είμαι ικανή να το αγαπήσω. Αν θα είμαι αντάξια αυτού του παιδιού. Γιατί παίρνεις ένα πλασματάκι, ένα μωρό που γεννιέται, κι έχεις όλη την ευθύνη να το μεγαλώσεις και να του δώσεις μια σωστή ζωή κι έναν σωστό κόσμο».
Μετά από πέντε χρόνια σχέσης, εκ των οποίων τα δύο παντρεμένοι, η Βίκυ Βολιώτη και ο αγαπημένος της, Σίμος Σαρκετζής, υιοθέτησαν ένα κοριτσάκι.
Μετά από πέντε χρόνια σχέσης, εκ των οποίων τα δύο παντρεμένοι, η Βίκυ Βολιώτη και ο αγαπημένος της, Σίμος Σαρκετζής, υιοθέτησαν ένα κοριτσάκι.
<p>Η Μιμή Ντενίση  δε δυσκολεύτηκε πολύ να αποκαλύψει στη κόρης της Μαριτίνα πως την έχει υιοθετήσει. Χαρακτηριστικά έχει δηλώσει: "Ήταν πολύ εύκολο και της το είπα όταν ήταν δυο ετών. Πιστε
Η Μιμή Ντενίση δε δυσκολεύτηκε πολύ να αποκαλύψει στη κόρης της Μαριτίνα πως την έχει υιοθετήσει. Χαρακτηριστικά έχει δηλώσει: "Ήταν πολύ εύκολο και της το είπα όταν ήταν δυο ετών. Πιστεύω ότι όποιος έχει ζήσει ιστορία υιοθεσίας θα πρέπει να το σκεφτεί πολύ σοβαρά από την αρχή και να το κάνει μέρος της ζωής του από τότε που το παιδί είναι σχεδόν βρέφος γιατί τότε δεν έχει ζήσει άλλη ζωή ούτε άλλη ιστορία και του φαίνεται φυσιολογικό"

Και συνέχισε: «Αν αργήσεις να του το πεις το παιδί σε θεωρεί ψεύτη μετά. Δεν σε εμπιστεύεται σε κανένα τομέα. Το παιδί μου είναι το παιδί μου. Επειδή δεν έχει το DNA το δικό μου δεν σημαίνει κάτι. Όπως της έχω πει κιόλας εμένα είναι το παιδί μου γιατί έφτασε μια στιγμή που αποφάσισα ότι αυτή είναι το παιδί μου. Δηλαδή κάποια που έμεινε έγκυος τυχαία από κάποιον που ούτε ήξερε, αγαπάει το παιδί της περισσότερο; Αφού ούτε που το ήθελε»
<p>«Έχω τρία παιδιά! Τον Διονύση, τον Νικόλα και τον Μουσαφά. Έχουμε υιοθετήσει ένα παιδάκι από τη Σερβία, δεν το έχω δει ποτέ παρά μόνο σε φωτογραφίες. Έχω μια έγνοια διαδικτυακή για το παιδί μ
«Έχω τρία παιδιά! Τον Διονύση, τον Νικόλα και τον Μουσαφά. Έχουμε υιοθετήσει ένα παιδάκι από τη Σερβία, δεν το έχω δει ποτέ παρά μόνο σε φωτογραφίες. Έχω μια έγνοια διαδικτυακή για το παιδί μου… μια μικρή συνδρομή αλλά υιοθετώντας κατά βάση μια νοοτροπία που θέλει τα παιδιά μας να είναι παιδιά όλου του κόσμου.» έχει δηλώσει χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γαρδέλης.
Η διάσημη ερμηνεύτρια Πόλυ Πάνου είχε υιοθετήσει το γιο της τον Βαγγέλη Πάνου. Για την υπόθεση αυτή είχε μιλήσει και ο ίδιος της ο γιος, ο οποίος αποκάλυψε σε συνέντευξή του:  «Δεν το κρύβω ότι είμαι
Η διάσημη ερμηνεύτρια Πόλυ Πάνου είχε υιοθετήσει το γιο της τον Βαγγέλη Πάνου. Για την υπόθεση αυτή είχε μιλήσει και ο ίδιος της ο γιος, ο οποίος αποκάλυψε σε συνέντευξή του: 
«Δεν το κρύβω ότι είμαι υιοθετημένος! Το πρωτοέμαθα όταν ήμουν δώδεκα χρόνων, κάποια στιγμή που ήμασταν με τη μητέρα μου στη Λούτσα για μπάνιο».
Το γιο της Παύλο υιοθέτησε από 3 μηνών μωρό η Ελενα Ακρίτα. Μάλιστα σε συνεντεύξεις της αναφέρει χαρακτηριστικά:  «Ήταν μία πολύ δύσκολη και αρκετά επώδυνη διαδικασία. Δεν είναι εύκολο όταν έχεις μεγα
Το γιο της Παύλο υιοθέτησε από 3 μηνών μωρό η Ελενα Ακρίτα. Μάλιστα σε συνεντεύξεις της αναφέρει χαρακτηριστικά: 

«Ήταν μία πολύ δύσκολη και αρκετά επώδυνη διαδικασία. Δεν είναι εύκολο όταν έχεις μεγαλώσει ένα παιδί, από 3 μηνών, και η μόνη μάνα που έχει γνωρίσει είσαι εσύ, να του πεις τα πάντα. Όμως, πρέπει να το κάνεις.

Τότε πέρασα πολύ μεγάλα ζόρια. Διάβασα πολλά βιβλία, συνεργάστηκα με παιδοψυχολόγους -οι οποίοι δεν μου είπαν ιδιαίτερα πράγματα- και γύρω στα 4 με 5 του χρόνια ήθελα να το ξέρει. Δεν ήθελα να πάει δημοτικό και να το ακούσει από κάποιο άλλο παιδί. Από τα 5 του ήξερε την αλήθεια».
<div> <p>Μία από τις πιο γνωστές δημοσιογράφους της χώρας μας, η Ελένη Καλογεροπούλου τόλμησε πριν από πέντε χρόνια να κάνει αυτό που ελάχιστες γυναίκες θα έκαναν: Υιοθέτησε μόνη της ένα παιδί το
Μία από τις πιο γνωστές δημοσιογράφους της χώρας μας, η Ελένη Καλογεροπούλου τόλμησε πριν από πέντε χρόνια να κάνει αυτό που ελάχιστες γυναίκες θα έκαναν: Υιοθέτησε μόνη της ένα παιδί το οποίο μάλιστα δεν πήρε στα χέρια της βρέφος αλλά μεγαλύτερο σε ηλικία. Ήταν πέντε χρονών το αγοράκι, όταν βρήκε τη ζεστή αγκαλιά που χρειαζόταν, αυτή της δημοσιογράφου.

Η Sharon Stone υιοθέτησε το 2002 τον Roan Joseph, ενώ ήταν ακόμα παντρεμένη με τον παραγωγό Phil Bronstein. Μετά το διαζύγιό της, υιοθέτησε ακόμα δύο παιδιά, τον Laird και τον Quinn.
Η Sharon Stone υιοθέτησε το 2002 τον Roan Joseph, ενώ ήταν ακόμα παντρεμένη με τον παραγωγό Phil Bronstein. Μετά το διαζύγιό της, υιοθέτησε ακόμα δύο παιδιά, τον Laird και τον Quinn.
<p>Η Angelina Jolie έχει έξι παιδιά, από τα οποία έχει υιοθετήσει τα τρία. Το 2002 πήρε στην αγκαλιά την τον Maddox από την Καμπότζη, το 2006 την Zahara από την Αιθιοπία και το 2007 τον Pax από το Βιε
Η Angelina Jolie έχει έξι παιδιά, από τα οποία έχει υιοθετήσει τα τρία. Το 2002 πήρε στην αγκαλιά την τον Maddox από την Καμπότζη, το 2006 την Zahara από την Αιθιοπία και το 2007 τον Pax από το Βιετνάμ. Στη συνέχεια ήρθαν και τα βιολογικά παιδιά της, καρπός του έρωτά της με τον Brad Pitt.
<p>H βασίλισσα της pop, Madonna, η οποία αφού απέκτησε δύο βιολογικά παιδιά, την Lourdes και τον Rocco, θέλησε να υιοθετήσει τον David και την Mercy, το 2008 και το 2009 αντίστοιχα. </p>
H βασίλισσα της pop, Madonna, η οποία αφού απέκτησε δύο βιολογικά παιδιά, την Lourdes και τον Rocco, θέλησε να υιοθετήσει τον David και την Mercy, το 2008 και το 2009 αντίστοιχα.
<p>Η Sandra Bullock μετά το χωρισμό της με τον Jesse James υιοθέτησε τον Luis και του χάρισε τα πάντα</p>
Η Sandra Bullock μετά το χωρισμό της με τον Jesse James υιοθέτησε τον Luis και του χάρισε τα πάντα
<p>Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός, Charlize Theron, εξέπληξε τους πάντες, όταν έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον υιοθετημένο γιο της στην αγκαλιά! </p>
Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός, Charlize Theron, εξέπληξε τους πάντες, όταν έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον υιοθετημένο γιο της στην αγκαλιά!
Ο Hugh Jackman και η σύζυγός του Deborra Lee Furness υιοθέτησαν τον Oscar και την Eva.
Ο Hugh Jackman και η σύζυγός του Deborra Lee Furness υιοθέτησαν τον Oscar και την Eva.
<p><span style= color:black; font-size:10.5pt >H Meg Ryan υιοθέτησε την μικρή Daisy από την Κίνα</span></p>
H Meg Ryan υιοθέτησε την μικρή Daisy από την Κίνα
<p>H  Nicole Kidman και ο Tom Cruise  στις αρχές της δεκαετίας του '90 υιοθέτησαν την Isabella Jane και τον Connor Antony; Ήταν μια ευτυχισμένη και πολυφωτογραφημέν
H Nicole Kidman και ο Tom Cruise στις αρχές της δεκαετίας του '90 υιοθέτησαν την Isabella Jane και τον Connor Antony; Ήταν μια ευτυχισμένη και πολυφωτογραφημένη οικογένεια μέχρι και τη στιγμή που το διάσημο ζευγάρι χώρισε. Τα παιδιά, βέβαια, επέλεξαν να ζήσουν με τον πατέρα τους και όχι με την Nicole.
<p>Η γλυκιά <strong>Katherine Heigl</strong>, πρωταγωνίστρια της σειράς «Grey's Anatomy» αφού παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Josh Kelly,  υιοθέτησε την Nancy
Η γλυκιά Katherine Heigl, πρωταγωνίστρια της σειράς «Grey's Anatomy» αφού παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Josh Kelly, υιοθέτησε την Nancy Leigh από την Νότια Κορέα. Τρία χρόνια αργότερα, το 2012, απέκτησε και την Adelaida Marie Hope.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages