Όταν Έδειξε το Στήθoς της σε Δεξίωση Γάμου, Όλοι Σοκαρίστηκαν και την Έκραξαν. Η Απάντησή της; Ανεκτίμητη! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Όταν Έδειξε το Στήθoς της σε Δεξίωση Γάμου, Όλοι Σοκαρίστηκαν και την Έκραξαν. Η Απάντησή της; Ανεκτίμητη!

Όταν Έδειξε το Στήθoς της σε Δεξίωση Γάμου, Όλοι Σοκαρίστηκαν και την Έκραξαν. Η Απάντησή της; Ανεκτίμητη!

Share This


Η blogger Haddas Ancliffe από την Αυστραλία είναι 21 ετών και μητέρα ενός γιου. Έγινε διάσημη στα κοινωνικά δίκτυα, όταν ανέβασε μια φωτογραφία της στην δεξίωση γάμου της αδερφής της. Δείχνει πως θηλάζει τον 11 μηνών γιο της, ενώ πίνει νερό η ίδια.

Στην λεζάντα της γράφει:
Εγώ και το μωρό μου, ενώ πίνουμε κάτι. (Πρέπει να κάνεις αυτό που χρειάζεται, είτε είναι γάμος είτε όχι)
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Haddas Ancliffe (@dahs) στις Οι εκατοντάδες απαντήσεις που έλαβε, όταν δημοσίευσε αυτή την φωτογραφία, ήταν ανάμεικτες. Από ενθουσιασμό και επιδοκιμασία μέχρι κακή κριτική. Η blogger θέλει να δώσει προσοχή στο γεγονός ότι ο θηλασμός δημόσια είναι κάτι που δεν πρέπει να είναι πλέον ταμπoύ. Η Haddas είναι πολύ περήφανη για τον γιο της, και δεν ντρέπεται να το δείξει ακόμα και την ώρα του θηλασμού. Ωστόσο, εκτός από την φωτογραφία του θηλασμού, που προκάλεσε αίσθηση, η ίδια σπάει ένα άλλο ταμπoύ. Σε μια άλλη δημοσίευσή της, δείχνει την κοιλιά της με τις ραγάδες, μετά την εγκυμοσύνη της. Ωστόσο, η ίδια δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα με την εμφάνισή της.


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Haddas Ancliffe (@dahs) στις
Εικόνες από νεαρές γυναίκες με μπικίνι έχουν κατακλύσει το Instagram καθημερινά. Ερωτικές, σχεδόν γυμνές και προκλητικές φωτογραφίες που ζητάνε πολλή προσοχή και κάνουν άλλες γυναίκες που δεν έχουν την ίδια εμφάνιση να νιώθουν ανεπαρκείς. Ορίστε μια άλλη προκλητική φωτογραφία. Μια φωτογραφία που λέει, ότι το σώμα μου με ραγάδες, πλαδαρό και χαλαρό, αλλά είμαι ακόμα ελκυστική. Δεν σταματάτε να δείχνετε ωραία μόλις κάνετε παιδί, απλά δείχνετε ωραία διαφορετικά. Όταν το σώμα σας δεν δείχνει πια, όπως το μοντέλο με το μπικίνι και έχετε το σώμα μιας μητέρας, να είστε περήφανες! Φορέστε το μπικίνι σας και την αλυσίδα για την κοιλιά, κάντε την καλύτερη πόζα σας στην πισίνα και να είστε περήφανες που το παιδί σας σας θεωρεί το πιο όμορφο άτομο στον κόσμο…Αυτό είναι που έχει σημασία.
Η Haddas έχει παραδεχτεί ότι δεν ένιωθε πάντα καλά με το σώμα της, αλλά από τότε που έμεινε έγκυος, ανεβάζει συνεχώς χαρούμενες και όμορφες φωτογραφίες με τον σώμα της. Και μιας και ο γιος της είναι υγιέστατος, δε την νοιάζει αν έχει μερικές ραγάδες και ατέλειες στο σώμα της. Μια μητέρα που είναι παράδειγμα προς μίμηση, για να μην ντρέπεται καμιά μητέρα για το σώμα της και τον θηλασμό. Μοιραστείτε την ιστορία της με τους φίλους σας.
πηγή: fanpage.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages