Η selfie της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μέσα από το καμαρίνι της - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Η selfie της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μέσα από το καμαρίνι της

Η selfie της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μέσα από το καμαρίνι της

Share This

Η όμορφη παρουσιάστρια δεν ξεχνάει να μας ενημερώνει σχεδόν καθημερινά για πράγματα που της αρέσει να κάνει και τη διασκεδάζουν.

Σήμερα λίγο πριν βγει στον αέρα της εκπομπής της "Σπίτι μου, σπιτάκι", η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας καλημέρισε μέσα από τον λογαριασμό της. Γεμάτη όρεξη για seflie γεμάτη αισιοδοξία και χαρά, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία από το καμαρίνι της. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να κάνουν like και να σχολιάσουν θετικά την φωτογραφία της.

Όπως μπορείτε να δείτε πίσω της ο χώρος είναι γεμάτος με ρούχα, παπούτσια, προσωπικά της πράγματα και πολλές φωτογραφίες της από περιοδικά. Η νεαρή παρουσιάστρια που μας κρατάει συντροφιά κάθε Σαββατοκύριακο πρωί από το κανάλι του Alpha, έχει κάνει αρκετές φωτογραφίσεις για διάφορα περιοδικά και κάποιες από αυτές που έχει στον τοίχο του καμαρινιού της, τις έχει ποστάρει και στα προφίλ της στα social media. Ταυτόχρονα, όμως δεν ξεχνάει να μας ενημερώνει σχεδόν καθημερινά για πράγματα που της αρέσει να κάνει, αλλά και για διάφορες επαγγελματικές της δραστηριότητες.

Πηγή: toratora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages