Σαρώνει η νέα τάση στο σε ξ: Γυναίκες πληρώνουν ξένους για να… (video) - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Σαρώνει η νέα τάση στο σε ξ: Γυναίκες πληρώνουν ξένους για να… (video)

Σαρώνει η νέα τάση στο σε ξ: Γυναίκες πληρώνουν ξένους για να… (video)

Share This

Όλο και περισσότερες πιστές οπαδούς κερδίζει η νέα σε ξουαλική μόδα που θέλει τις γυναίκες να πληρώνουν μέχρι και 190 ευρώ σε ξένους προκειμένου να τις κάνουν ένα ξεχωριστό μασάζ (sic) στο απόκρυφο σημείο τους!

Ευελπιστώντας να βελτιώσουν τη σε ξουαλική τους ζωή, αλλά και να συναντήσουν κάποιον εκεί ψηλά μέσω ενός ανεπανάληπτου οργασμού που θα τις στείλει στα ουράνια, οι γυναίκες υποκύπτουν στον πειρασμό του «οργασμικού διαλογισμού», ο οποίος προβλέπει ξένα χέρια να κάνουν «μαγικά» σε… ξένους κόλπους.

Προβλέπει επίσης τάξεις ομαδικού αυνανισμού, οι οποίες υπόσχονται: ανώτερο επίπεδο συναισθηματικής αντίληψης, βελτίωση των διαπροσωπικών σχέσεων (αλίμονο), και φυσικά κατακόρυφη ανύψωση των δεξιοτήτων που επιτάσσει ο απόλυτος οργασμός.
Μια τυπική οργασμική συνεδρία διαλογισμού περιλαμβάνει μια γυναίκα γυμνή από τη μέση και κάτω και έναν επαγγελματία «θεραπευτή» να κάνει τα δικά του στην κλειτορίδα για 15 λεπτά. Προηγουμένως αυτός έχει «σκανάρει» και περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια τα γεννητικά όργανα της γυναίκας, εστιάζοντας στο χρώμα, την υφή και το σχήμα τους.
Η, δε, συνεδρία κοστίζει περίπου 190 ευρώ!

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η «ομάδα αυνανισμού» είναι γνωστή και ως «φωλιά», ενώ προσελκύει ζευγάρια ηλικίας από 20 μέχρι 80 ετών!
Ο οργασμικός διαλογισμός έχει πάρει διαστάσεις… επιδημίας στη Βρετανία από το 2001 όταν και έκανε την εμφάνισή του στη χώρα, μετά την… ανακάλυψή του από την Nicole Daedone, η οποία και τον παρουσίασε σε ένα δημοφιλές TED Talk στο Σαν Φρανσίσκο. Πλέον υπάρχουν πάνω από 10.000 επαγγελματίες, οι 2.000 από τους οποίους εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.
«Ο γυναικείος οργασμός είναι ζωτικής σημασίας για κάθε γυναίκα στον πλανήτη», υποστηρίζει η Daedone…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages