Αφροδίτη Αδάμη: Η γιατρός από την Πάτρα που έγινε πoρvoστάρ! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Αφροδίτη Αδάμη: Η γιατρός από την Πάτρα που έγινε πoρvoστάρ!

Αφροδίτη Αδάμη: Η γιατρός από την Πάτρα που έγινε πoρvoστάρ!

Share This

Η 24χρονη Αφροδίτη Αδάμη παράτησε τους θαλάμους των νοσοκομείων για να πρωταγωνιστήσει σε ταινίες πoρvό!

Πέρασε από τις πρώτες στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και πήρε το πτυχίο της με βαθμό 6,13 (καλώς), ωστόσο άφησε τους ψυχρούς θαλάμους των νοσοκομείων και τα κρεβάτια των ασθενών και... προτίμησε... άλλα, αυτά των ταινιών πoρvό!

Η Αφροδίτη Αδάμη, όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα, ονειρεύεται να γίνει πoρvοστάρ και - όπως λέει η ίδια - να ζήσει την απόλυτη απελευθέρωση στα πλατό γνωστής εταιρείας παραγωγής Eρωτικών ταινιών.

«Όσο σπούδαζα στην Πάτρα έκανα και χορό. Είμαι πλέον δασκάλα χορού αλλά και ζωγράφος, ωστόσο το σeξ ήταν αυτό που πάντα μου άρεσε. Με έφτιαχνε η ιδέα να κάνω σeξ με το αγόρι μου και να με βλέπουν άλλα άτομα» λέει, μεταξύ άλλων, στην εφημερίδα Espresso.

Κάπως έτσι άρχισε να γυρίζει ερασιτεχνικά βίντεο με τον σύντροφό της.

«Ένα από αυτά τα βίντεο το στείλαμε με το αγόρι μου στην εταιρεία του Σειρηνάκη.

Ήταν ένα βίντεο 10 λεπτών, αλλά όπως φάνηκε ήταν αρκετό για να διακρίνει ο ίδιος το ταλέντο και τις ικανότητές μου. Κάπως έτσι ήρθε η πρόταση για τις ταινίες. Μιλήσαμε, τα συμφωνήσαμε και μπήκα στον χώρο του πoρvό».Η Αφροδίτη επισημαίνει ότι κουράστηκε πολύ κατά τη διάρκεια των πρώτων γυρισμάτων: «Για κάθε σκηνή κάναμε γυρίσματα που κρατούσαν 6 ώρες. Ήταν εξαντλητικά, αλλά δεν πειράζει. Αρκεί που όλα πήγαν όπως τα θέλαμε».

Σε ερώτηση για το αν άφησε την ιατρική λόγω οικονομικών προβλημάτων, η απάντησή της είναι αφοπλιστική: «Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό. Το έκανα γιατί μου αρέσει. Πάντα μου άρεσε να είμαι αρεστή και να τρελαίνω τους άντρες. Θεωρώ το σeξ το ομορφότερο πράγμα και δεν συμφωνώ πως το πoρvό είναι βρώμικo». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages