Νέο cd με τον Παντελή Παντελίδη με ακυκλοφόρητα τραγούδια και με την δική του φωνή! Διαβάστε μια απίστευτη είδηση - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Νέο cd με τον Παντελή Παντελίδη με ακυκλοφόρητα τραγούδια και με την δική του φωνή! Διαβάστε μια απίστευτη είδηση

Νέο cd με τον Παντελή Παντελίδη με ακυκλοφόρητα τραγούδια και με την δική του φωνή! Διαβάστε μια απίστευτη είδηση

Share This

Ναι, η είδηση ειναι αυθεντική και καρατσεκαρισμένη απο το Υouweekly.gr!!! Τι ακριβώς συμβαίνει και πως θα κυκλοφορήσει μουσικό cd με τον Παντελίδη με νέα τραγούδια του αλλά και με την φωνή του!!! Η ιστορία εχει ως εξής:

Η Minos- EMI, η εταιρεία που συνεργαζόταν με τον Παντελίδη είχε στην κατοχή της 200 ακυκλοφόρητα demos με τραγούδια του Παντελή. Ναι, αυτός ο άνθρωπος καθε στιγμή του έγραφε τραγούδια, τα οποία και εκτελούσε με την κιθάρα του και τα έκανε demos που τα έστελνε στην Μαργαρίτα Μάτσα και στον παραγωγό του Νεκτάριο Κόκκινο. Αυτά λοιπον ολα τα demos πέρασαν απο την δισκογραφική στην οικογένεια Παντελίδη. Τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του νεαρού καλλιτέχνη ειναι πλεον στα χέρια της οικογένειας.

Τι θα γίνει όμως με αυτά τα κομμάτια; Το Υouweekly.gr επικοινώνησε και με άνθρωπο της οικογένειας αλλά και με στέλεχος της δισκογραφικής, που δεν ήθελε να φανερώσει το όνομα του. «Τα τραγούδια που παρέλαβε η οικογένεια Παντελίδη ειναι πάνω απο 200, μάλιστα απο αυτά σχεδόν τα μισά δεν τα έχουμε ακούσει. Μα ποιος περίμενε να χαθεί το παιδί που είχε μια ολόκληρη ζωή μπροστά του. Είχαμε αρχίσει να ασχολούμαστε με το νέο cd του Παντελή, και μάλιστα είχαν επιλέγει τα πρώτα τραγούδια σε μια πρώτη επιλογή.»

Μαλιστα, σύμφωνα με το πρώτο θεμα, ο Παντελίδης είχε μπεί στο στούντιο και είχε ηχογραφήσει ενα κομμάτι για το νέο cd. Σύμφωνα με το δικό μας ρεπορταζ ο Παντελίδης είχε ηχογραφήσει 3 τραγούδια καινούργια που θα έμπαιναν στο νέο cd. Οι πρωτόλειες ηχογραφήσεις υπάρχουν και απο το στούντιο και απο τα demo του Παντελίδη.

Άνθρωπος της οικογένειας μιλάει στο Υouweekly.gr και επισημαίνει «Την οικογένεια δεν την απασχολεί αυτή την στιγμή πότε και αν θα βγεί cd με τον Παντελή, δεν έχουν μυαλό γι ‘αυτά. Ειναι σίγουρο οτι κάποια στιγμή θα βγει νέο cd με τραγούδια του Παντελίδη που μπορει να ερμηνεύει ο Ρέμος ή ο Καρράς ή όποιος άλλος θέλει η οικογένεια… θα δούνε οι ίδιοι στην οικογένεια πως θα το χειριστούν», λεει φίλος της οικογένειας Παντελίδη στο Υouweekly.gr.

Άρα σε λίγους μήνες πρέπει να θεωρούμε σίγουρο οτι θα ακούσουμε και πάλι την φωνή του Παντελή σε νέα τραγούδια του που σίγουρα θα γίνουν φοβερές επιτυχίες. Αυτο το παλικάρι συνεχίζει να εκπλήσσει και να ενθουσιάζει τους εκατομμύρια φίλους του ακόμη και όταν δεν ειναι ανάμεσά μας. Το φαινόμενο της λαϊκής μουσικής θα ξαναχτυπήσει δυνατότερα απο ποτέ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages