Νεαρή φοιτήτρια Φιλοσοφίας προσέφερε σε αστυνομικούς στoματικό ΣEΞ για να γλιτώσει την κλήση! (εικόνες) - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Νεαρή φοιτήτρια Φιλοσοφίας προσέφερε σε αστυνομικούς στoματικό ΣEΞ για να γλιτώσει την κλήση! (εικόνες)

Νεαρή φοιτήτρια Φιλοσοφίας προσέφερε σε αστυνομικούς στoματικό ΣEΞ για να γλιτώσει την κλήση! (εικόνες)

Share This


Η Αριέλ Σαμάνθα Ένγκερτ είναι 24 ετών και εκρηκτικά όμορφη. Όμως το όνομά της δεν έγινε γνωστό μέσα σε μια νύχτα μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά για τον… τρόπο που σκέφτεται.

Τι εννοούμε με αυτό; Η 24χρονη Αμερικανή από τη Φλόριντα σκέφτηκε έναν πολύ προχωρημένο τρόπο για να αποφύγει μία κλήση. 


Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα, τρεις αστυνομικοί την σταμάτησαν για έλεγχο στο δρόμο όταν παρατήρησαν ότι με τη μοτοσικλέτα της παραβίαζε το όριο ταχύτητας. 

Όταν μάλιστα την υπέβαλαν και σε αλκοτέστ, διαπίστωσαν πως ξεπερνούσε κατά πολύ το επιτρεπόμενο όριο. Μάλιστα, μια πρόχειρη έρευνα στα προσωπικά της είδη, διαπιστώθηκε ότι έφερε μαζί της μαριχουάνα, αλλά και κοκαΐνη. 

Τότε, η φοιτήτρια Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα έκανε μια αντιπρόταση στους τρεις αστυνομικούς που την πληροφόρησαν για το πρόστιμο που θα πρέπει να καταβάλει, αλλά και το ενδεχόμενο να μπει πίσω από τα σίδερα, προκειμένου να την γλιτώσει. 

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, η Ένγκερτ δήλωσε πρόθυμη να κάνει στον κάθε ένα ξεχωριστά σ τοματικό έ ρωτα, αν εκείνοι την άφηναν να φύγει. Δυστυχώς για εκείνη όμως, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν και πολύ δελεαστική την πρότασή της, με αποτέλεσμα η 24χρονη να αντιμετωπίζει εκτός των άλλων και την κατηγορία της δωροδοκίας. 

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια ενδοϋπηρεσιακού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι η Ένγκερτ έχει ιστορικό συλλήψεων για χρήση κάνναβης. Προς το παρόν, της επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση ύψους 5.140 δολαρίων, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages