Το μήνυμα του αδερφού του Παντελίδη μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών!Παραδόθηκαν στην Τροχαία Ελληνικού, χτες, Δευτέρα 28 Μαρτίου, τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων του Παντελή Παντελίδη, καθώς και η έκθεση της Πυροσβεστικής που ρίχνουν φως στα αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος, στο οποίο έχασε τη ζωή του, ο τραγουδιστής.

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτέλεσματα, ο αδικοχαμένος τραγουδιστής φέρεται, να είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ μεγαλύτερη του 1,5 γραμμαρίου ανά λίτρο αίματος, με το όριο να είναι το μισό γραμμάριο.

Δεν εντοπίστηκαν άλλου είδους ουσίες, όπως ναρκωτικά η φάρμακα στο αίμα του καλλιτέχνη, ενώ η έκθεση της Πυροσβεστικής προσδιορίζει με σαφήνεια ότι οδηγός του οχήματος ήταν ο Παντελίδης.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, έκανε μία ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. «Γι' αυτό σε αγάπησε όλος ο κόσμος. Επειδή δεν σε άλλαξε η επιτυχία. Μόνο Παντέλος», έγραψε ο Τριαντάφυλλος.

protothema.gr

Το μήνυμα του αδερφού του Παντελίδη μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών! Το μήνυμα του αδερφού του Παντελίδη μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών! Reviewed by pistepseto.net on 1:19:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια