Τώρα ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ δήλωση της μητέρας του Παντελίδη : «Τ' ορκίστηκα στη ψυχή του Παντελή και θα το κάνω» - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Τώρα ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ δήλωση της μητέρας του Παντελίδη : «Τ' ορκίστηκα στη ψυχή του Παντελή και θα το κάνω»

Τώρα ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ δήλωση της μητέρας του Παντελίδη : «Τ' ορκίστηκα στη ψυχή του Παντελή και θα το κάνω»

Share This


Η φαρμακευτική αγωγή, η υπόσχεση και τα νέα στοιχεία..

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ να Βγάλει πολλά στο φως της δημοσιότητας

Όσο περνάει ο καιρός η τραγική μητέρα του Παντελή βιώνει ακόμη περισσότερο την απώλεια του παιδιού της. Και είναι λογικό.


Μόνο μια μάνα που έχει χάσει το παιδί της μπορεί να το καταλάβει. Μη φανταστείτε ότι ο πόνος του πατέρα ή του αδερφού είναι μικρότερος. Αυτά τα συναισθήματα είναι τόσο έντονα που δεν μετριούνται.Στο ρεπορτάζ μας τώρα. Σύμφωνα με πηγές κοντά στην οικογένεια, η γυναίκα προκειμένου να πατήσει στα πόδια της ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή την οποία και συνέστησε ο γιατρός της, που με την σειρά του την παρακολουθεί στενά.Αν κανείς επισκεφτεί το σπίτι της οικογένειας -το οποίο παραμένει ανοιχτό για όλο τον κόσμο-


 θα δει σε πολλά σημεία του φωτογραφίες του Παντελή και θα βιώσει μια έντονη σιωπή έντονη, η οποία διακόπτεται από τα κλάματα της μάνας.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ να βγάλει πολλά στη δημοσιότητα
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν στο blog μας χθες, ότι στο τέλος αυτής της εβδομάδας και μετά τα 40 του καλλιτέχνη, η κ. Αθηνά αναμένεται όχι απλά να βγεί μπροστά και να μιλήσει… με αξιοπρέπεια και στοιχεία, με επιχειρήματα και νέα δεδομένα, αλλά να ακολουθήσει ΑΥΤΟ που μέσα της αποφάσισε για το αδικοχαμένο παιδί της.
Να προστατέψει την μνήμη του, να φροντίσει να πληρώσουν όσοι ευθύνονται για την τραγική αυτή κατάληξη και να διαφυλάξει ως στοίχημα ζωής την περιουσία του παιδιού της, που δεν ήταν άλλη από τα τραγούδια του. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχει αποφασίσει τόσο η ίδια αλλά και ο Φύλλιος να μιλήσουν. Τις επόμενες μέρες λοιπόν, θα έχουμε απαντήσεις σε πολλά καυτά ερωτήματα...
wifinews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages