Η αποκάλυψη της Ζαρίφη για το νέο συμβόλαιο της Μενεγάκη: «Θα μαζεύει κόσμο…» - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Η αποκάλυψη της Ζαρίφη για το νέο συμβόλαιο της Μενεγάκη: «Θα μαζεύει κόσμο…»

Η αποκάλυψη της Ζαρίφη για το νέο συμβόλαιο της Μενεγάκη: «Θα μαζεύει κόσμο…»

Share This

Η Κατερίνα Ζαρίφη τα τελευταία χρόνια είναι στενή συνεργάτιδα και καλή φίλη της Ελένης Μενεγάκη! Είναι γνωστό πως το τελευταίο διάστημα, είχε γίνει ολόκληρος ντόρος για την ανανέωση του συμβολαίου της παρουσιάστριας αλλά και για τις νέες αρμοδιότητες που θα έχει στο κανάλι!

Ωστόσο η Κατερίνα είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να μας πει όλη την αλήθεια γι’αυτές τις αλλαγές! Μέσα λοιπόν από την συνέντευξη της στην Αγορά, έδωσε όλες τις απαντήσεις για το φλέγον θέμα..


Με αφορμή το νέο τετραετές συμβόλαιο της Μενεγάκη, ακούστηκε ότι θα αναλάβει και ρόλο συμβούλου ψυχαγωγικού στον Alpha. Πιστεύεις ότι θα θριαμβεύσει και πίσω από τις κάμερες;

«Βέβαια! Ούτως ή άλλως, η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που δρα συμβουλευτικά σε διάφορες εκπομπές του Alpha. Ουσιαστικά, η καθημερινή σκαλέτα κάθε εκπομπής είναι «μπάλα» που παίζει η Ελένη. Η Ελένη είναι πολύ καλή στο να «τσιμπάει» κόσμο, ξέρει να αναγνωρίζει τα ταλέντα του κάθε ανθρώπου. Είναι η αξονική τομογραφία της ελληνικής TV, είναι φουλ φυσιογνωμίστρια. Εμένα, για να καταλάβεις, με άκουσε στο ραδιόφωνο και ήθελε να με γνωρίσει από κοντά. Ούτε που κατάλαβα πότε μου ήρθε η πρόταση. Την πρώτη φορά που τη συνάντησα στο καμαρίνι της με ρώτησε τι ζώδιο είμαι και τι ώρα έχω γεννηθεί.»


Δηλαδή τη μανία που έχεις το τελευταίο διάστημα και μελετάς τα ζώδια σού την έχει «κολλήσει» η Μενεγάκη;

«Εννοείται. Ναι, γιατί όταν η μεγαλύτερη καριέρα της τηλεόρασης έχει βαδίσει βάσει ζωδίων, τότε κάτι συμβαίνει… Εγώ ασχολούμαι περισσότερο στο κομμάτι της αυτογνωσίας. Όταν μάλιστα ακούς διάλογο Μενεγάκη με Άση Μπήλιου, απλά κάθεσαι και απολαμβάνεις.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages