Βίκυ Χατζηβασιλείου: Με SΕΧY και βαθύ ντεκoλτέ εμφάνιση κόβει την ανάσα! (photos) - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Με SΕΧY και βαθύ ντεκoλτέ εμφάνιση κόβει την ανάσα! (photos)

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Με SΕΧY και βαθύ ντεκoλτέ εμφάνιση κόβει την ανάσα! (photos)

Share This


Φωτιά στο κόκκινα… μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας κι όλα τα βλέμματα πάνω της κι όλα τα τροχοφόρα… ακινητοποιημένα!

Τη Βίκυ Χατζηβασιλείου “τσάκωσε” ο φωτογραφικός φακός του περιδοικού YOU να βγαίνει από κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, πιο seχy από ποτέ, μας έδωσε να καταλάβουμε… καλά πως όσο μεγαλώνει ομορφαίνει και, μάλιστα, με αποδείξεις!


Μετά από ένα επαγγελματικό ραντεβού στο ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρεταννία” και πριν βρεθεί και πάλι στο τρέξιμο με την εκπομπή της “Πάμε Πακέτο” στον ALPHA, έκανε μια μίνι βόλτα στα πέριξ.


Η Βίκυ αποδεικνύει με τις στιλιστικές της επιλογές πως είναι μια γυναίκα που όχι μόνο δεν φοβάται τον χρόνο αλλά τον προκαλεί κιόλας με την αψεγάδιαστη εμφάνισή της! 

Η ίδια φροντίζει με φυσικό τρόπο σώμα και πρόσωπο και με πολλή γυμναστική και σωστή διατροφή κλείνει πoνηρά το μάτι στις… χρονολογίες γέννησης δείχνοντας να μην την αφορούν.


Η ίδια παραδέχεται πως μεγαλώνει και επιθυμεί να το κάνει με τον πιο όμορφο τρόπο, επισημαίνοντας: “Έχω δει πολλές ρυτίδες. Και τι έγινε; Σιγά. Πρέπει να παραδεχτούμε πως είμαστε χαμένοι σε αυτό το παιχνίδι. Κερδίζει πάντα ο χρόνος. Τέλος! Αν το παραδεχτείς αυτό και χαλαρώσεις, θα μπορέσεις να χαρείς την κάθε στιγμή της ζωής σου.”

Πηγή: tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages