Αυτή είναι μια νέα εφαρμογή για το facebook που σίγουρα θα λύσει τα χέρια πολλών… Ήδη κάνει πάταγο!!! (photos) - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Αυτή είναι μια νέα εφαρμογή για το facebook που σίγουρα θα λύσει τα χέρια πολλών… Ήδη κάνει πάταγο!!! (photos)

Αυτή είναι μια νέα εφαρμογή για το facebook που σίγουρα θα λύσει τα χέρια πολλών… Ήδη κάνει πάταγο!!! (photos)

Share This


Σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει τους πιο… μυστικοπαθείς χρήστες του, το Facebook δημιούργησε ένα πληκτρολόγιο ικανό να γράψει μηνύματα που αυτοκαταστρέφονται.Θέλετε οι συνομιλίες σας στο γνωστό μέσο δικτύωσης να μείνουν αποκλειστικά για εσάς και για το άτομο που μιλάτε; Εχετε ανάμεσα στο chat σας μυστικά που θα επιθυμούσατε να μείνουν για πάντα κρυφά; Το Facebook μόλις σας έδωσε την λύση.

Το νέο πληκτρολόγιο ονομάζεται Kaboom και δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να γράψουν μηνύματα με… ημερομηνία λήξης. Το μόνο που χρειάζεται κανείς για να στείλει ένα «κρυφό» μήνυμα είναι, αφού κατεβάσει την εφαρμογή, να το πληκτρολογήσει, να επιλέξει το Kaboom Keyboard, από τις επιλογές του Facebook και να ορίσει την διάρκεια ζωής του.


Σύμφωνα με το Facebook, ακόμα και οι εργαζόμενοι της εταιρίας δεν θα μπορούν να δουν τα μηνύματα. Φυσικά, αν ένα άτομο θελήσει, τότε μπορεί απλώς να πάρει φωτογραφία το μήνυμα και να… σπάσει την νέα εφαρμογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages