Έχει βουίξει όλη η Εκάλη με την πάμπλουτη επιχειρηματία: Πάντρεψε την κόρη της με τον Eραστή της για να τον...! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Έχει βουίξει όλη η Εκάλη με την πάμπλουτη επιχειρηματία: Πάντρεψε την κόρη της με τον Eραστή της για να τον...!

Έχει βουίξει όλη η Εκάλη με την πάμπλουτη επιχειρηματία: Πάντρεψε την κόρη της με τον Eραστή της για να τον...!

Share This

Είναι εντυπωσιακά τα κτίσματα στα βόρεια προάστια. Τόσο εντυπωσιακά που κρύβουν τους κυρίους χώρους αλλά και τα μυστικά των ιδιοκτητών τους. Μυστικά ωστόσο που κάποια στιγμή υπερπηδούν τους ψηλούς μαντρότοιχους.

Η συγκεκριμένη είναι μια επιχειρηματίας που όλη της τη ζωή ήθελε να γίνει μια δεύτερη Αλίκη Βουγιουκλάκη. Την είχε πρότυπο και ακολουθούσε-όσο μπορούσε η καημένη- τα βήματα της αείμνηστης ηθοποιού.

Εκεί που τα κατάφερνε μια χαρά ήταν στους Eραστές της. Μικρότεροι όλοι και αρκούντως αγορασμένοι με δωράκια και λεφτάκια οι σύντροφοι της γιαγιάς περνούσαν καλά μαζί της.

Στις υποχρεώσεις τους ήταν το πάμπερινγκ και να την ικαvοποιούν σεξoυαλικά. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν η κιoυρία ερωτεύτηκε νεαρό Eραστή της… τον οποίο και σπίτωσε από την πρώτη εβδομάδα. Ο συγκεκριμένος φιλόδοξος πολύ και κινούμενος στον ευρύτερο χώρο της Ιατρικής, όχι απλά ξεζούμισε τη γιαγιά αλλά την έβαλε να του ανοίξει και το γραφείο του σε κεντρικό σημείο της Αθήνας. Μιλάμε για εκατομμύρια.

Όταν δε κάποια στιγμή ο τύπος έκανε την επανάσταση του με σκοπό να απομακρυνθεί η γιαγιά τον εκβίασε και τον υποχρέωσε να παντρευτεί την κόρη της. Γιατί; Μα για να τον έχει κοντά της. Πίσω από τον μαντρότοιχο. Εκεί στην Εκάλη ξέρουν πολλά οι γείτονες… και άλλα τόσα οι τοίχοι. Και ας είναι και ψηλοί και μαντρότοιχοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages