Αυτός ήταν ο Κύπριος χειριστής του Boeing που συνετρίβη -Η τελευταία συνομιλία με τον πύργο ελεγχου [ηχητικό] - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Αυτός ήταν ο Κύπριος χειριστής του Boeing που συνετρίβη -Η τελευταία συνομιλία με τον πύργο ελεγχου [ηχητικό]

Αυτός ήταν ο Κύπριος χειριστής του Boeing που συνετρίβη -Η τελευταία συνομιλία με τον πύργο ελεγχου [ηχητικό]

Share This

Ο Κύπριος Άριστος Σωκράτους ήταν ο πιλότος του αεροσκάφους που συνετρίβη στη Ρωσία.Μετά από τα δημοσιεύματα των Ρωσικών Μέσων Ενημέρωσης, ο Ρώσος Πρέσβης στην Κύπρο, επιβεβαίωσε το όνομα του Κύπριου πιλότου, μιλώντας στο Ραδιόφωνο του ΡΙΚ.
Σύμφωνα με τον Ρώσο Πρέσβη, ο Άριστος Σωκράτους είχε καταγωγή από τη Λεμεσό και ήταν 38 χρονών. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Πρέσβης της Κύπρου στη Ρωσία, Γιώργος Κασουλίδης, στο ΚΥΠΕ.

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Κασουλίδης ανέφερε ότι ο Σωκράτους ήταν ο πιλότος του Boeing 737-800 που πραγματοποιούσε την πτήση από το Ντουμπάι προς το Ροστόφ της νότιας Ρωσίας και συνετρίβη, περίπου στις 02:30 ώρα Κύπρου, κατά την προσγείωση του στο αεροδρόμιο Rostov-on-Don. Ήταν μέλος 8μελούς πληρώματος του αεροπλάνου. Το ρωσικό Υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών έχει δώσει στη δημοσιότητα τον κατάλογο με τα ονόματα των επιβαινόντων και του πληρώματος. Όλοι σκοτώθηκαν κατά το δυστύχημα.

Στο παρακάτω βίντεο ακούγεται η συνομιλία του συγκυβερνήτη Σωκράτους με τον πύργο ελέγχου του Ροστόφ, λίγο πριν τη συντριβή:

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages