Απίστευτη πρόκληση: Οι Τούρκοι βρίζουν Έλληνες και Αρμένιους - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Απίστευτη πρόκληση: Οι Τούρκοι βρίζουν Έλληνες και Αρμένιους

Απίστευτη πρόκληση: Οι Τούρκοι βρίζουν Έλληνες και Αρμένιους

Share This

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η Σύνοδος Κορυφής για το προσφυγικό, οι Τούρκοι αποκαλύπτουν το πραγματικό τους πρόσωπο και εξαπολύουν σφοδρότατη επίθεση κατά του Έλληνα πρωθυπουργού και του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Πυρά κατά Ελλάδας και Αρμενίας για τις δηλώσεις που έγιναν την Τετάρτη στην Αθήνα σχετικά με την Γενοκτονία των Αρμενίων, κατά τις συναντήσεις του Αρμένιου προέδρου Σερζ Σαρκισιάν με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Προκόπη Παυλόπουλο, εξαπέλυσε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.

Σε γραπτή δήλωσή του, ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ σημειώνει αιχμηρά ότι οι επίμαχες δηλώσεις δεν είναι τίποτε άλλο παρά «το προϊόν μίας αξιοθρήνητης νοοτροπίας», η οποία «αποδεικνύει ότι οι σχέσεις και η αλληλεγγύη μεταξύ Ελλάδας και Αρμενίας είναι οικοδομημένη πάνω σε κοινή έχθρα εναντίον της Τουρκικής ταυτότητας».

Το τουρκικό ΥΠΕΞ χαρακτηρίζει τις δηλώσεις περί γενοκτονίας ως «βαρείς ισχυρισμούς» εις βάρος της ίδιας της Τουρκίας και της τουρκικής ταυτότητας.

Επισημαίνει δε ότι η Άγκυρα «ποτέ» δεν θα δώσει αναγνώριση σε όσους επιμένουν να φέρνουν στο προσκήνιο μία τέτοια «παράνομη» γραμμή της Ιστορίας, που είναι «αποσυνδεδεμένη από τις πραγματικότητες, μονομερής και εμμονική».

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει απάντηση από την ελληνική κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages