Πυροβόλησε εν ψυχρώ άνδρα αντίπαλης συμμορίας! Βίντεο - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Πυροβόλησε εν ψυχρώ άνδρα αντίπαλης συμμορίας! Βίντεο

Πυροβόλησε εν ψυχρώ άνδρα αντίπαλης συμμορίας! Βίντεο

Share This

Το περιστατικό διαδραματίστηκε σε βενζινάδικο και το κατέγραψαν καρέ καρέ οι κάμερες υψηλής ευκρινείας. Η αστυνομία λίγες ώρες αργότερα ταυτοποίησε και συνέλλαβε τη δράστη.

Ήταν 4.30 το πρωί σε πρατήριο βενζίνης στο Ντιτρόιτ. Δυο αυτοκίνητα αντάμωσαν σε διαφορετικές αντλίες και έβαζαν βενζίνη. Ξαφνικά οι επιβάτες των οχημάτων κατάλαβαν πως απέναντι τους, οι άλλοι επιβάτες δηλαδή, ήταν μέλη όπως οι ίδιοι, της αντιπάλου συμμορίας στην περιοχή.

Για λίγα δευτερόλεπτα επικράτησε παγωμάρα ανάμεσα στα μέλη των αντιπάλων συμμοριών. Τότε από το ένα αυτοκίνητο βγήκαν κάποιοι και ήρθαν στα χέρια με τους άλλους. Ένα από τα μέλη, από τις γροθιές πέφτει κάτω αναίσθητο. Το ένα από τα δυο αυτοκίνητα ξεκινάει και περνάει από πάνω του.

Όμως από την αντίπαλη συμμορία μια 20χρονη κοπέλα έχει προλάβει και έχει βγάλει μέσα από την κοντή της φούστα, ένα πιστόλι, το οποίο «αδειάζει» επάνω στον οδηγό και τον συνοδηγό του αυτοκινήτου.

Στη συνέχεια επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο και εξαφανίζεται. Η αστυνομία από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, εντόπισε την κοπέλα που πυροβόλησε και λίγες ώρες αργότερα τη συνέλαβαν. Ο οδηγός και ο συνοδηγός νοσηλεύονται τραυματίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages