Πώς να τον ξετρελάνεις με ένα και μόνο μήνυμα ανάλογα με το ζώδιό του - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Πώς να τον ξετρελάνεις με ένα και μόνο μήνυμα ανάλογα με το ζώδιό του

Πώς να τον ξετρελάνεις με ένα και μόνο μήνυμα ανάλογα με το ζώδιό του

Share This

Το να διατηρείται το σeξ διασκεδαστικό και συναρπαστικό στη σχέση είναι πολύ σημαντικό, για να μην σβήσει ποτέ η αρχική φλόγα.

Ένας από τους τρόπους για να κρατιέστε σε... εγρήγορση και να αυξάνεται η Eρωτική επιθυμία είναι και το seχting, δηλαδή, τα «Kαυτά» μηνύματα που ανταλλάσσονται μεταξύ σας. Βέβαια, καλό είναι να μην το παρακάνετε, γιατί με την πάροδο του χρόνου θα γίνουν κι αυτά βαρετά. Που και που όμως προσθέτουν μια πικάντικη γεύση στην καθημερινότητά σας.

Αν, λοιπόν, ο καλός σου είναι μακριά σου και σου λείπει μπορείς να στείλεις ένα από τα παρακάτω seχy μηνύματα, ανάλογα με το ζώδιό σου, για να τον... καληνυχτίσεις. Να είσαι βέβαιη ότι θα τον κρατήσεις άγρυπνο όλη νύχτα!
ΚΡΙΟΣ
«Άναψες πάλι, απόψε, μια Kαυτή φωτιά μέσα μου... Περιμένω πώς και πώς τη στιγμή που θα έρθεις να τη σβήσεις, γλυκέ μου... πυροσβέστη.»


ΤΑΥΡΟΣ
«Στην επόμενη συνάντησή μας το μενού θα περιλαμβάνει και γλυκό με σαντιγί. Φέρε εσύ την σαντιγί να γίνω εγώ το... γλυκό σου.»


ΔΙΔΥΜΟΙ
«Τα χέρια μου είναι εδώ και ώρα απασχολημένα... Το ένα έκανε ένα μικρό διάλλειμα για να σου στείλει μήνυμα. Το άλλο ακόμη συνεχίζει...»


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Έβαλα το αρκουδάκι μου για πλύσιμο και νιώθω ένα μεγάλο κενό ανάμεσα στο στήθoς μου... Θέλεις να έρθεις να με... ζεστάνεις;»


ΛΕΩΝ
«Είμαι σπίτι και φοράω το φόρεμα με τις γόβες που σου αρέσουν. Χωρίς... εσώρoυχα! Και σε σκέφτομαι....»


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν ζητάς εργασία, πάσης φύσεως πάνω στο κoρμί σου, προσφέρω τις υπηρεσίες μου. Διαθέτω εξειδίκευση στο αντικείμενο, δυνατότητα υπερωριακής απασχόλησης και εγγυημένο αποτέλεσμα. Τηλεφώνησε μου το πρωί να σου δείξω λίγη από την... προϋπηρεσία μου.


ΖΥΓΟΣ
«Αυτή τη γραβάτα που φοράς... αχ... θα την χρησιμοποιήσω την επόμενη φορά που θα σε δω...»


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Αν ήμασταν τώρα μαζί στο κρεβάτι... που θα ήθελες να σε Aγγίξω;»


ΤΟΞΟΤΗΣ
«Η σκέψη της εξερεύνησης του κoρμιού σου, με έχει ανάψει. Τι λες; Την επόμενη φορά θα με αφήσεις να σκαρφαλώσω στον "Ψηλορείτη" σου;»


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Προτίθεμαι να “δουλέψω” σκληρά με τα χέρια μου πάνω στο κoρμί σου απόψε και να φτάσουμε μαζί στην... κορυφή. Θέλεις να κάνεις κι εσύ μια προσπάθεια;»


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Σου έχω πει ότι λατρεύω το pοle dancing; Την επόμενη φορά, θα με αφήσεις να χρησιμοποιήσω τον «στύλo» σου, να σου δείξω κάποιες νέες φιγούρες;»


ΙΧΘΥΕΣ
«Έπεσα να κοιμηθώ.... αλλά ακόμη και κάτω από το πάπλωμα κάνει ψοφόκρυο! Λες να φταίει το γεγονός ότι είμαι γυμvή;»

Πηγή: .astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages