ΡΟΖ βίντεο από το Πατρινό καρναβάλι - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

ΡΟΖ βίντεο από το Πατρινό καρναβάλι

ΡΟΖ βίντεο από το Πατρινό καρναβάλι

Share This


Νέο βίντεο Eρωτικού περιεχομένου φαίνεται πως «γυρίστηκε» το τριήμερο του Καρναβαλιού στην Πάτρα με πρωταγωνιστές δύο γνωστούς εργαζόμενους σε νυχτερινό κέντρο της πόλης και δύο
νεαρές.

Φαίνεται πως μετά το άκουσμα του γνωστού καρναβαλικού τραγουδιού quetelapongo(που σημαίνει «και σου το βάζω») αποφάσισαν να εφαρμόσουν τους στίχους του τραγουδιού στην πράξη!

Το βίντεο τραβήχτηκε από τον έναν εκ των δύο νεαρών (γνωστών στην πιάτσα και θεωρούμενους από τους όμορφους στον χώρο) και μάλιστα με την συναίνεση των δύο κoριτσιών (τουλάχιστον όπως φαίνεται στις εικόνες).

Οι εικόνες βιντεοσκοπήθηκαν χαράματα, στο εσωτερικό του νυχτερινού κέντρου. «Δεν νομίζω ότι οι κοπέλες ήσαν μεθυσμένες. Συμπεριφέρονταν απόλυτα φυσιολογικά και μάλιστα δεν έδειχναν να είχαν απολύτως κανένα πρόβλημα», μας είπε μπάρμαν που είδε τις επίμαχες σκηνές.

Την στιγμή που η μία κοπέλα Eρωτοτροπούσε με τον έναν εργαζόμενο, ο άλλος τραβούσε με το κινητό. Το βίντεο έχει αρκετά μεγάλη διάρκεια, ενώ όπως φαίνεται η μία νεαρή δεν είχε κανένα πρόβλημα με το αν η φίλη της Eρωτοτροπούσε …μπροστά στα μάτια της. Αφού βέβαια είχε βγάλει τα μισά… από τα καρναβαλικά της ρούχα! Πάντως περιορίστηκαν σε έναν παρτενέρ (η κάθε μία σε αυτόν που ήθελε) και έτσι η τετραπλή Eρωτική συvεύρεση δεν μετατράπηκε …σε όργιo!
dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages