ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ: Ανασύρθηκε η σορός της Άννης μετά από πέντε ώρες - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ: Ανασύρθηκε η σορός της Άννης μετά από πέντε ώρες

ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ: Ανασύρθηκε η σορός της Άννης μετά από πέντε ώρες

Share This

Πέντε ώρες διήρκεσε η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού που εικάζεται ότι ανήκει στην Άννη Κωνσταντίνου, η οποία αγνοείτο από τις 23 Φεβρουαρίου.

24 μέρες μετά από την δήλωση εξαφάνισης της η 47χρονη Άννη Κωνσταντίνου, από τον Στρόβολο εντοπίστηκε νεκρή σε χαράδρα βάθους 50 μέτρων κοντά στο δρόμο Καρβουνά – Τροόδους.

Την σορό καθώς και το αυτοκίνητο της εντόπισε πολίτης και ειδοποίησε την Αστυνομία γύρω στις 10:30 το πρωί της Παρασκευής, 18 Μαρτίου.

Η επιχείρηση ανάσυρσης της από το γκρεμό λόγω του δύσβατου της περιοχής ήταν δύσκολη υπόθεση και κράτησε συνολικά πέντε ώρες.

Μέλη του Πυροσβεστικού Σταθμού Λεμεσού «Βασίλης Κρόκος», ενίσχυσαν την προσπάθεια της Αστυνομίας και με ειδικό εξοπλισμό και σχοινιά στις 15:40 ανέκτησαν την σορό.

Ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους κατέβηκε αρχικά στην χαράδρα και διενήργησε αυτοψία. Ωστόσο λόγω του ότι το πτώμα είναι σε κατάσταση μουμιοποίησης θα ταυτοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαρτίου, στις 10:00 το πρωί, οπότε και θα γίνει η νεκροτομή στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Στην περιοχή βρέθηκαν οι δυο βοηθοί Αστυνομικοί Διευθυντές Λεμεσού, ο Υπεύθυνος και τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, ο Υπεύθυνος Κλάδου Δυστυχημάτων, μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, ο Υπεύθυνος και τα μέλη του συμπλέγματος Πλατρών, ο σταθμάρχης Τροόδους και ο Αναπληρωτής Διευθυντής της ΑΔΕ Λεμεσού.
tothemaonline.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages