Ένα ζευγάρι αποφάσισε να χάσει όσα πιο πολλά κιλά γίνεται! Το αποτέλεσμα; ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Ένα ζευγάρι αποφάσισε να χάσει όσα πιο πολλά κιλά γίνεται! Το αποτέλεσμα; ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!

Ένα ζευγάρι αποφάσισε να χάσει όσα πιο πολλά κιλά γίνεται! Το αποτέλεσμα; ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!

Share This

Στα χειρότερά του, ο Josh Steele ζύγιζε 262 κιλά.
Γνώριζε ότι το ταξίδι του θα ήταν δύσκολο, ήθελε όμως να κάνει το πρώτο βήμα και έτσι δήλωσε συμμετοχή σε πολλά τηλεοπτικά show που ασχολούνται με το makeover παχύσαρκων ανθρώπων, όπως το The Biggest Loser και το Extreme Weight Loss. Δυστυχώς όμως... απορρίφθηκε απ” όλα!Η Kristine Steele ζύγιζε 104 κιλά, ενώ το πάχος της ήταν πρόβλημα για την ίδια από το σχολείο. Η μητέρα της μάλιστα της είχε προτείνει να κάνει επέμβαση προκειμένου να της αφαιρεθεί το λίπος που είχε συσσωρεύσει με τα χρόνια, αλλά η ίδια αρνήθηκε.


Παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια του, ο Josh έχασε πάνω από 136 κιλά μόνο με δίαιτα και γυμναστική! Η μεταμόρφωσή του ήταν πλέον γεγονός!


Δε σταμάτησε εκεί όμως. Πήρε πτυχίο ως personal trainer και από εκεί δημιουργήθηκε το The Steele Project. Στόχος του προσωπικού του blog είναι να εμπνεύσει και άλλους ανθρώπους με προβλήματα παχυσαρκίας να ακολουθήσουν μια πιο υγιεινή ζωή προκειμένουν να βελτιώσουν τόσο την εικόνα και την ψυχολογία τους, όσο και την υγεία τους.


Το ίδιο έκανε και η Kristine, καταφέρνοντας να χάσει 45 κιλά σε ενάμιση χρόνο. Εν τέλει δε χρειαζόταν εγχείρηση. Μόνο αποφασιστικότητα, αφοσίωση και θετική στάση!


Δημιούργησε μάλιστα και την online κοινότητα «I Lost Big and So Can You» και αυτή τη στιγμή η σελίδα της στο Facebook έχει πάνω από 53.000 followers που της ζητούν συμβουλές για απώλεια βάρους, υγιεινή διατροφή, tips γυμναστικής και… ψυχολογική συμπαράσταση!


Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο Josh είδε την ιστορία της Kristine στο Instagram και πλέον είναι ζευγάρι!


Συνολικά έχασαν γύρω στα 181 κιλά, είναι μαζί εδώ και 5 μήνες και τους ευχόμαστε τα καλύτερα!

Πηγή: fanpage.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages