Αν είναι δυνατόν! Κάθε μέρα που περνάει, γίνεται και πιο πλούσιος! Δείτε τι κάνει… - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Αν είναι δυνατόν! Κάθε μέρα που περνάει, γίνεται και πιο πλούσιος! Δείτε τι κάνει…

Αν είναι δυνατόν! Κάθε μέρα που περνάει, γίνεται και πιο πλούσιος! Δείτε τι κάνει…

Share This

Σύμφωνα με τον Emil Knodell από το Τέξας, οι δημοπρασίες ήταν πάντα δελεαστικές. «Κρύβει κάτι από τη μαγεία ενός κυνηγιού θησαυρού.

Ποτέ δεν ξέρεις τι θα βρεις! Μπορεί μάλιστα να ανακαλύψεις κάτι ιστορικής σημασίας!» αναφέρει ο ίδιος.

Έχει βρει διάφορα αντικείμενα στα χρόνια που ασχολείται με το χόμπι του, τίποτα όμως δεν ξεπερνά το τελευταίο του εύρημα: μια συρταριέρα γεμάτη κοσμήματα, νομίσματα και ενθύμια!


Η δημοπρασία αφορούσε τα αντικείμενα μιας χήρας που πρόσφατα είχε πεθάνει και η συρταριέρα (που χρονολογείται ανάμεσα στο 1880 και το 1890) αμέσως τράβηξε την προσοχή του Emil.Δύο εργάτες τον βοήθησαν να τη μεταφέρει μέχρι το φορτηγάκι του, το έπιπλοόμως δε χωρούσε όρθιο. Όταν στο ξάπλωσαν το πλάι όμως, ακούστηκε ένας περίεργος θόρυβος. Τα τρία κυρίως συρτάρια ήταν άδεια όμως στον πάτο της συρταριέρας ανακάλυψαν ακόμη ένα κρυφό συρτάρι γεμάτο αντικείμενα από την εποχή του Εμφυλίου, μετάλλια και διαμαντένια δαχτυλίδια!


Το καλύτερο; Αντί να τα κρατήσει, όπως είχε κάθε δικαίωμα να κάνει, το πρώτο πράγμα που είπε ο Emil ήταν «η οικογένεια της γυναίκας θα ενθουσιαστεί! Εγώ αγόρασα μια συρταριέρα. Αυτά δε μου ανήκουν. Θα πρέπει οι ιδιοκτήτες τους να αποφασίσουν τι θα κάνουν με αυτά.»

Πηγή: fanpage.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages