Παραιτήθηκε ο δικηγόρος της οικογένειας του Παντελίδη! Ποιο σημαντικό στοιχείο έφερε στο φως η τοξικολογική; - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Παραιτήθηκε ο δικηγόρος της οικογένειας του Παντελίδη! Ποιο σημαντικό στοιχείο έφερε στο φως η τοξικολογική;

Παραιτήθηκε ο δικηγόρος της οικογένειας του Παντελίδη! Ποιο σημαντικό στοιχείο έφερε στο φως η τοξικολογική;

Share This

Ραγδέες εξελίξεις! Πολύ μεγαλύτερη του 1,5 η ένδειξη για το αλκοόλ στο αίμα του τραγουδιστή!

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση του τροχαίου του Παντελή Παντελίδη. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή "Με το καλημέρα", τα αποτελέσματα της τοξικολογικής έδειξαν ότι «Επίσημα, πρόκειται για πολύ μεγαλύτερη ποσότητα του 1,5 gr/l αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του Παντελή Παντελίδη. Όπως δείχνει η τοξικολογική ο Παντελής είχε πολύ σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του».

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Στέφανος Κωνσταντινίδης, αποκάλυψε επίσης ότι ο δικηγόρος Πέτρος Καϊμακάμης που εκπροσωπούσε την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, παραιτήθηκε από την υπόθεση. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο δικηγόρος της οικογένειας, Πέτρος Καϊμακάμης, το βράδυ της Τετάρτης αποχώρησε από την υπόθεση. Θεωρεί ότι έκλεισε ο κύκλος. Έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να ξέρει η οικογένεια γιατί έφυγε από τη ζωή ο Παντελής. Έχει στα χέρια του την έκθεση από τους δύο πραγματογνώμονες που λέει ξεκάθαρα για ποιο λόγο σκοτώθηκε ο τραγουδιστής, τα παραδίδει στην οικογένεια και αποχωρεί».

Από την κουβέντα που έγινε στην εκπομπή, βγαίνει το συμπέρασμα πως η οικογένεια του τραγουδιστή επιθυμεί διαφορετική γραμμή πλεύσης από αυτή που πρότεινε ο δικηγόρος.

Πηγή: zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages