Στην κηδεία του άντρα της έμαθε ότι ήταν έγκυος. Λίγο αργότερα, μαθαίνει τη σοκαριστική αλήθεια...! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Στην κηδεία του άντρα της έμαθε ότι ήταν έγκυος. Λίγο αργότερα, μαθαίνει τη σοκαριστική αλήθεια...!

Στην κηδεία του άντρα της έμαθε ότι ήταν έγκυος. Λίγο αργότερα, μαθαίνει τη σοκαριστική αλήθεια...!

Share This

Οι στιγμές στη ζωή μας που προκαλούν ταυτόχρονα συναισθήματα χαράς και λύπης είναι λιγοστά, αλλά αυτό ακριβώς είναι που βίωσε η Courtney Hill.Η Courtney και ο άντρας της Brian είχαν γνωριστεί κατά τύχη μέσα σε μια χιονοθύελλα το 2011.

Η τυχαία γνωριμία εξελίχτηκε σε ένα αξέχαστο ρομάντζο που οδήγησε σε ένα γάμο 5 χρόνων και τη γέννηση ενός πανέμορφου παιδιού.

Ωστόσο το “μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος” ήρθε πολύ γρήγορα στη ζωή τους, όταν ο άντρας της πέθανε σε ένα τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα στις 2 Φεβρουαρίου του 2016.

Η Courtney ήταν εντελώς συντετριμμένη όταν δέχτηκε εκείνο το τηλεφώνημα… 6 εβδομάδες αργότερα, δεν το έχει συνειδητοποιήσει πλήρως ακόμα.

Αλλά τη μέρα της κηδείας της όμως, έγινε κάτι που την βοήθησε πολύ να αντιμετωπίσει τον πόνο. Εκείνη και ο άντρας της προσπαθούσαν για καιρό να κάνουν ακόμα ένα παιδί.

Έτσι, αποφάσισε να κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης – και βγήκε ΘΕΤΙΚΟ. Θα γεννούσε άλλο ένα παιδάκι (ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε)!

Όσο ήταν στην κηδεία του, έπιασε το χέρι του άντρα της και του είπε τα ευχάριστα νέα πριν τον αποχαιρετήσει για πάντα. Αλλά δεν ήξερε ακόμα όμως την πραγματική διάσταση της κατάστασής της.

Δύο εβδομάδες πριν, είχε κάποιες επιπλοκές που τρόμαξαν την οικογένεια. “Νομίζαμε πως θα έχανε το μωρό,” είπε ο πατέρας της.

Ωστόσο, γινόταν ακριβώς το αντίθετο. Θα γεννούσε τρίδυμα!!!Δεν μπορούσε να το πιστέψει με τίποτα. Ένιωθε πραγματικά ευλογημένη για την εξέλιξη αυτή.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα έχω 3 ακόμα χαμόγελα να μου τον θυμίζουν τον άντρα μου.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages