Μιράντα Κέιν: “Ναι, ήμουν Biζιτα και έβγαζα έως και €3000 το βράδυ” - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Μιράντα Κέιν: “Ναι, ήμουν Biζιτα και έβγαζα έως και €3000 το βράδυ”

Μιράντα Κέιν: “Ναι, ήμουν Biζιτα και έβγαζα έως και €3000 το βράδυ”

Share This


Αποτελεί εδώ και μερικά χρόνια μια από τις πιο γνωστές κωμικούς του… Λονδίνου και κάθε της stand up γίνεται sold out. Χαρίζει απλόχερα το γέλιο αν και το παρελθόν της είναι αρκετά σκοτεινό ή μάλλον αρκετά… ροζ!

Η πολύ γνωστή στη Μεγάλη Βρετανία κωμικός Miranda Kane δεν ντρέπεται ωστόσο γι αυτό και δεν διστάζει σε συνέντευξή της στην Mirror να παραδεχθεί και να αποκαλύψει πολλές πικάντικες λεπτομέρειες.


“Όταν ήμουν 18 ετών ήθελα να αποκτήσω πολλά και γρήγορα. Δεν με ένοιαζε ο τρόπος αλλά ο τελικός σκοπός. Έτσι μπήκα στην Eρωτική βιομηχανία και μάλιστα όχι σε έναν απλό κλάδο της: Τα παραπανίσια κιλά μου αποτελούσαν τρομερό φετίx για πολλούς από τους πελάτες μου, που πλήρωναν αδρά για να τους κάνω διάφορα με το… βάρος μου!

Μπορούσα να βγάλω έως και 2.000 λίρες σε μια νύχτα ικαvοποιώντας κάποιες πολύ περίεργες φαvτασιώσεις!


Ας πούμε ένας πελάτης με πλήρωσε μόνο και μόνο για να κάθομαι γυμvή πάνω του για τρεις ώρες, να βλέπω τηλεόραση και να τρώω πίτσα!

Αποσύρθηκα τα 2011, καθώς είδα τα πάντα και έβγαλα αρκετά χρήματα από αυτό. Πλέον μπορώ να πω πως τα έχω δει όλα και μάλιστα δεν ντρέπομαι να πω πως αρκετές από τις ροζ ιστορίες τις χρησιμοποιώ και στα stand up comedies μου.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages