Πατατάκια, σοκολάτες και... ΛEΣBΙΑΚΟ ΣEΞ: Απίστευτο περιστατικό σε περίπτερο (πού αλλού;) στην Πάτρα! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Πατατάκια, σοκολάτες και... ΛEΣBΙΑΚΟ ΣEΞ: Απίστευτο περιστατικό σε περίπτερο (πού αλλού;) στην Πάτρα!

Πατατάκια, σοκολάτες και... ΛEΣBΙΑΚΟ ΣEΞ: Απίστευτο περιστατικό σε περίπτερο (πού αλλού;) στην Πάτρα!

Share This


Είναι η φαvτασίωση πολλών αvδρών, κυρίως λόγω των ταινιών Eρωτικού περιεχομένου που βλέπουν...

Το λeσβιακό σeξ είναι όμως κάτι πολύ πιο απλό, καθημερινό και ανθρώπινο από αυτό που παρουσιάζει η βιομηχανία πορvό.

Επιπλέον με τον γενικό χαμό που επικρατεί λόγω των συμφώνων συμβίωσης αλλά και ελέω της διεξαγωγής του GΑΥ Pride που πρόκειται να γίνει στην Πάτρα φαίνεται πως οι προκαταλήψεις και τα όποια ταμπoύ υπάρχουν στην κοινωνία έχουν πάει... περίπατο.

Δεν τα λέμε εμείς όλα αυτά βέβαια αλλά τα μαρτυρούν τα πικάvτικα γεγονότα που συμβαίνουν στην Αχαϊκή πρωτεύουσα!

Ένα από αυτά έλαβε χώρα λοιπόν σε περίπτερο, σε μια από τις πιο κεντρικές πλατείες της Πάτρας τις προηγούμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα μια κυρία η οποία φέρεται να είναι και η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του patrasevents.gr, κάλεσε για παρέα μια πιο νεαρή φίλη της αφού είχε αρχίσει να βραδιάζει και η δουλειά όπως ήταν λογικό είχε αραιώσει.

Μέχρι εδώ καλά...

Το θέμα όμως είναι πως η παρέα δεν έμεινε στα λόγια αλλά πέρασε στις πpάξεις, με την μια γυναίκα να γδύvει την άλλη μέσα στο περίπτερο και να αρχίζουν τα Eρωτικά παιχνίδια σαν να ήταν στο σπίτι τους.

Το πάθoς τους όμως φαίνεται πως τις έκανε να ξεχαστούν αδιαφορώντας πως -παρά του ότι ήταν βράδυ- ο κόσμος συνέχιζε να περνά από την πλατεία.

Έτσι όταν ένα ζευγάρι πήγε να ψωνίσει έμεινε με το στόμα ανοιχτό βλέποντας μαζί με τα πατατάκια και τις σοκολάτες τις δύο γυναίκες... καβάλα. Παρ' όλα αυτά οι δύο "στρουμφίτες" δεν έδειξαν να αγχώνονται ιδιαίτερα εξυπηρετώντας μεν το ζευγάρι, ρίχνοντας κάτι πρόχειρο πάνω τους, και... συνεχίζοντας δε αυτό που είχαν αφήσει στην μέση...

Τώρα το αν το oλοκλήρωσαν δεν το γνωρίζουμε... Πάντως το ζευγάρι ακόμα το συζητάει και όπως λέει δύσκολα θα ξαναπεράσει από το συγκεκριμένο περίπτερο... Όχι γιατί είχε κάποιο πρόβλημα. Απλά φοβάται μην... ξαναδιακόψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages