Άγριο έγκλημα: Νύφη έσφαξε την πεθερά της με σκερπάνι και μετά αυτοκτόνησε! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Άγριο έγκλημα: Νύφη έσφαξε την πεθερά της με σκερπάνι και μετά αυτοκτόνησε!

Άγριο έγκλημα: Νύφη έσφαξε την πεθερά της με σκερπάνι και μετά αυτοκτόνησε!

Share This

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές αρχές, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για οικογενειακή τραγωδία, με την νύφη να δολοφονεί την πεθερά της!

Άγριο φονικό με σκεπάρνι στη Γερμασόγεια! Νύφη πολτοποίησε το κεφάλι της πεθεράς της.

Το μεσημέρι εντοπίστηκαν από τις Αρχές δύο νεκρές γυναίκες εντός οικίας στη Γερμασόγεια.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ενδοοικογενειακή τραγωδία, με την νύφη να δολοφονεί με σκεπάρνι την πεθερά της, ενώ εκείνη βρισκόταν στο κρεβάτι. Άλλες πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι συνέβη το ακριβώς αντίθετο.

Οι αστυνομικές αρχές επιβεβαιώνουν το ειδεχθές έγκλημα που έλαβε χώρα εντός οικίας στην οδό Μεθανών στη Γερμασόγεια.

Πιο συγκεκριμένα η νύφη, φέρεται να πολτοποίησε το κεφάλι της πεθεράς της με σκεπάρνι την ώρα μάλιστα που εκείνη κοιμόταν! Το φονικό όπλο βρέθηκε πεταμένο σε κάλαθο. To πιθανότερο σενάριο είναι μέχρι στιγμής ότι εν συνεχεία η δράστης αυτοκτόνησε.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί το πως πέθανε η νύφη και δράστης, ο οποία εντοπίστηκε νεκρή και καθισμένη σε πολυθρόνα του σπιτιού.

Ως αίτιο της ενδοοικογενειακής τραγωδίας αναφέρονται οι συχνές προστριβές της 56χρονης νύφης που ήταν νυμφευμένη με τον γιο της 61χρονης πεθεράς.

Τη νεκρή 61χρονη εντόπισε ο γιος της, ο όποιος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αφού το αποτρόπαιο θέαμα που αντίκρισε του δημιούργησε νευρικό κλονισμό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν μάρτυρες βγήκε στο δρόμο σε κατάσταση αμόκ και φώναζε «βοήθεια, βοήθεια» χωρίς να αντιληφθεί ότι βρισκόταν και η γυναίκα του, την οποία εντόπισαν Αστυνομικοί όταν έφτασαν στη σκηνή

Η 57χρονη μετά τη διάπραξη του φόνου, κάθισε σε καρέκλα, κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών και αυτοκτόνησε με αυτόν τον τρόπο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages