40 ημέρες μετά: Ποιος σκότωσε τον Παντελίδη- Η οικογένεια ρίχνει ευθύνες στο δήμο Ελληνικού και τον κατασκευαστή του στηθαίου! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

40 ημέρες μετά: Ποιος σκότωσε τον Παντελίδη- Η οικογένεια ρίχνει ευθύνες στο δήμο Ελληνικού και τον κατασκευαστή του στηθαίου!

40 ημέρες μετά: Ποιος σκότωσε τον Παντελίδη- Η οικογένεια ρίχνει ευθύνες στο δήμο Ελληνικού και τον κατασκευαστή του στηθαίου!

Share This


Μήνυση κατά της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Ελληνικού, καθώς και κατά του κατασκευαστή- συντηρητή του μοιραίου στηθαίου και του κιγκλιδώματος πάνω στο οποίο προσέκρουσε το τζιπ του Παντελίδη στις 18 Φεβρουαρίου καταθέτει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας η οικογένεια του τραγουδιστή.


Εκείνες τις ημέρες θα παραλάβουν στα χέρια τους και τη δεύτερη έκθεση πραγματογνωμοσύνης των τεχνικών συμβούλων που έχει ορίσει με τα συμπεράσματα για το αν οδηγούσε το αυτοκίνητο ο γιος τους ή η νεαρή Φρόσω Κυριάκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δεύτερη έκθεση θα υποστηρίζει οτι ο άτυχος τραγουδιστής δεν ήταν ο οδηγός του οχήματος βασιζόμενη στα ευρήματα της πραγματογνωμοσύνης, όπως την απόσταση των 9 πόντων μπροστά της θέσης του οδηγού από αυτή του συνοδηγού….


Ο εγκέφαλος του μοιραίου τζιπ έχει σταλεί για εξέταση στη Γερμανία, την ίδια στιγμή που τα λεγόμενα του δικηγόρου της οικογένειας Πέτρου Καϊμάκη, αυτό που ενδιαφέρει πρωτίστως τα μέλη της είναι να αποδειχτούν πέραν πάσης αμφιβολίας τα αίτια του δυστυχήματος και αν ήταν οδηγός τη μοιραία στιγμη της σύγκρουσης ο Παντελής Παντελίδης.

Το «ΘΕΜΑ» δημοσιεύει σήμερα την έκθεση πραγματογμωμοσύνηςτου μηχανολόγου μηχανικού Αναστάσιου Δέδε, τον οποίο διόρισε η οικογένειαΠαντελίδη την επόμενη του δυστυχήματος.

Όπως γράφει ο Δέδες στην εισαγωγή του, «η ανά χείρας έκθεση συντάχθηκε αντικειμενικά χωρίς προκατάληψη προκειμένου αφενός να διαλευκανθεί πλήρως η εν λόγω υπόθεση και αφετέρου το δικαστήριο να αποκτήσει πλήρη δικανική πεποίθηση για την έκδοση της αποφασης.»

Στις 60 και πλέον σελίδες της έκθεσης υπάρχουν δεκάδες φωτογραφίες με μετρήσεις πάσης φύσεως για το στηθαίο, τους ορθοστάτες και το κιγκλίδωμα στον δρόμο που συνέβη το μοιραίο τροχαίο.

Γίνονται εκτεταμένες αναφορές στη διάβρωση της κουπαστής, καθώς και στα ελαστικά του αυτοκινήτουκαι το συμπέρασμα του κ. Δέδε υποστηρίζει οτι «γενεσιουργός αιτία για την ανάβαση του οχήματος στο τσιμεντενιο στηθαίο ήταν η ακαταλληλότητα του στηθαίου από πλευράς ύψους αυτού αλλά και από πλευράς μορφής του…»

Από την έκθεση δεν λείπουν φυσικά τα συμπεράσματα για τη διάβρωση του κιγκλιδώματος, την οποία έχει αποτυπώσει σε φωτογραφίες. «Αν το κιγκλίδωμα είχε συντηρηθεί κατάλληλα, δεν θα είχε επέλθει το αποτέλεσμα», τονίζει ο κ. Δέδες.

Δείτε φωτογραφίες από την έκθεση πραγματογνωμοσύνης


skouria


telika

thema

thema2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages