3 Εβδομάδες Μετά τη Γέννα, παρέλυσε εντελώς. Ο λόγος; Θα σας Σοκάρει! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

3 Εβδομάδες Μετά τη Γέννα, παρέλυσε εντελώς. Ο λόγος; Θα σας Σοκάρει!

3 Εβδομάδες Μετά τη Γέννα, παρέλυσε εντελώς. Ο λόγος; Θα σας Σοκάρει!

Share This

Όταν η Holly γέννησε το πρώτο της παιδί, ο άντρας της πετούσε από τη χαρά του. Το να έχουν ένα όμορφο και υγιές μωρό ήταν το όνειρο εκείνης και του συζύγου της.

Όταν έφυγε από το νοσοκομείο, δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη. Τα πάντα ήταν τέλεια. Αλλά μέσα στις επόμενες εβδομάδες, δεν μπορούσε να αγνοήσει τον πόνο στο λαιμό και την αδυναμία στα πόδια της.

Γύρισε στους γιατρούς της και εκείνοι διέγνωσαν ένα σπάνιο αυτοάνοσο νόσημα – το σύνδρομο Guillain-Barre. Μέσα σε 72 ώρες είχε παραλύσει και δεν μπορούσε να αναπνεύσει από μόνη της. Μόνο με ένα θαύμα θα μπορούσε να αλλάξει η κατάσταση.

Το μωρό της τα πήγαινε μια χαρά και εκείνη δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο εφιάλτης που ζούσε ήταν όντως πραγματικός. Για δυόμιση μήνες, η Holly ζούσε με μηχανική υποστήριξη και έτρωγε με ένα σωλήνα που ήταν συνδεδεμένος με το στομάχι της.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πώς κατάφερε να επανέλθει και να βγει από τον εφιάλτη που έζησε. Πρέπει να μάθει όμως από την αρχή να αναπνέει, να περπατάει – πράγματα που θεωρούμε δεδομένα.

Έχει όμως άλλη μια ευκαιρία να νιώσει τη μητρότητα!

Δείτε την εκπληκτική της ανάρρωση!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages