Αυτό που θα γίνει στις 19:00 για τον Παντελή Παντελίδη δεν θα έχει προηγούμενο στην Ελλάδα! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Αυτό που θα γίνει στις 19:00 για τον Παντελή Παντελίδη δεν θα έχει προηγούμενο στην Ελλάδα!

Αυτό που θα γίνει στις 19:00 για τον Παντελή Παντελίδη δεν θα έχει προηγούμενο στην Ελλάδα!

Share This

Όσο περνούν οι ώρες, το κάλεσμα για το σημερινό ραντεβού που έχουν δώσει οι φίλοι του Παντελή Παντελίδη γίνεται ολοένα και πιο δυναμικό!

Στις 19:00, οι φίλοι του αδικοχαμένου τραγουδιστή θα παίξουν δυνατά τη μουσική του, μία ημέρα πριν την επιμνημόσυνη δέηση για τις 40 ημέρες από τον θάνατό του...

Την αρχή έκανε ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος, ο οποίος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ζήτησε από τους φίλους και τους χιλιάδες θαυμαστές του αδικοχαμένου τραγουδιστή να βάλουν... στο τέρμα τα τραγούδια του στις 7 το απόγευμα!

Εδώ να σημειώσουμε πως πολλοί είναι οι θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη που έχουν δημιουργήσει ξεχωριστές σελίδες στα social media για τον συγκεκριμένο σκοπό με πιο συνηθισμένο τίτλο τον "Pantelidis night 7mm".

Παράλληλα, τη μνήμη του αγαπημένου τραγουδιστή θα τιμήσουν αύριο, Κυριακή, φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη.

Τα αδέλφια και οι στενοί φίλοι του καλούν όλους να στείλουν το πιο δυνατό μήνυμα αγάπηςστον τραγουδιστή που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο. Επιθυμία των γονιών του είναι να έχουν δίπλα τους στις δύσκολες ώρες που περνάνε όσους αγάπησαν και δεν ξεχνούν το παιδί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages