Παντελής Παντελίδης: Πόσο δύσκολο είναι να δεις πίσω από την εικόνα! – Το αυτοκίνητο που τον μετέφερε είχε το νούμερο 9666!!!(ΒΙΝΤΕΟ) - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Παντελής Παντελίδης: Πόσο δύσκολο είναι να δεις πίσω από την εικόνα! – Το αυτοκίνητο που τον μετέφερε είχε το νούμερο 9666!!!(ΒΙΝΤΕΟ)

Παντελής Παντελίδης: Πόσο δύσκολο είναι να δεις πίσω από την εικόνα! – Το αυτοκίνητο που τον μετέφερε είχε το νούμερο 9666!!!(ΒΙΝΤΕΟ)

Share This

Ο θάνατος του Παντελίδη που ράγισε τις καρδιές πολλών ανθρώπων έχει αρχίσει ήδη και τυλίγεται
σε πέπλο μυστήριου!

Τελικά δεν έτρεχε, οι γονείς έχουν ζητήσει δικό τους εμπειρογνώμονα ..και ο τρόπος θανάτου με λεπίδα να διαπερνά την μηχανή …φαίνεται το λιγότερο ..πολύ ατυχές συμβάν!

Σαν να ήθελε πολύ κάποιος τον Παντελίδη να τον πάρει … σαν να βοήθησε σε όλες της συγκυρίες να συμβεί το κακό, αναφέρει στα “Κατοχικά” ο Stranger.

Στις επόμενες μέρες σίγουρα θα απαντηθούν πολλά ερωτήματα …ελπίζω οι συγγενείς να έχουν πολλές ερωτήσεις και να μην αφήσουν τίποτα στο τυχαίο η στην σύμπτωση!

Όπως βέβαια δεν μπορώ να μην επισημάνω ..ότι τα ΜΜΕ η κάποιος πολύ ποιο ανώτερος και δυνατός … από όλη την πλάση… επέλεξε το αυτοκίνητο που θα τον μεταφέρει να έχει σαν νούμερο το 9666!!!!

Καλύτερα να σκεφτούμε ότι κάποιοι το οργάνωσαν και δεν είναι «τυχαίο» γιατί αν είναι «τυχαίο» για τα μυαλά των ανθρώπων ..τότε οι αρχικές μου σκέψεις ενισχύονται…για το ποιος λειτούργησε ώστε ο θάνατος του Παντελή να συμβεί τώρα …με συγκεκριμένα παρελκόμενα στην πληροφορία!


5 σχόλια:

 1. Στην κηδεία πάντως ήταν άλλο όχημα με πινακίδες ΙΡΟ 9696

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. k ομως ειναι το ΥΝΤ 9666 το δειχνει κ στο βιντεο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. στην κηδεια ηταν αλλο, χρησιμοποιηθηκαν 2 οχηματα

   http://www.toratora.gr/230009-2-sparagmos-stin-kideia-tou-panteli-pantelidi-oi-protes-fotografies/

   Διαγραφή

Post Bottom Ad

Pages